slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

“Ερμαφρόδιτη” αντιπολίτευση από το “Βήμα”

… στην κυβέρνηση
Σκληρή αντιπολίτευση ασκεί το συγκρότημα Μαρινάκη στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας! Είναι προφανές – λαμβάνοντας υπόψιν και το δελτίο ειδήσεων του MEGA (από Δευτέρα έως Πέμπτη), ότι τα Μέσα της Alter Ego έχουν εξελιχθεί στον καλύτερο σύμμαχο της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Ουραγοί μοιάζουν η “Αυγή”, η “Εφημερίδα των Συντακτών” και το “Documento” μπροστά στο σημερινό πρωτοσέλιδο του “Βήματος”!

Η “ναυαρχίδα” του Βαγγέλη Μαρινάκη χτυπάει στην…

καρδιά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μιλώντας για “Κοκτέιλ λαθών που οδήγησε στην εκτόξευση των θανάτων” και περιγράφει ως “Τραγικές τις καταστάσεις σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κιλκίς, Δράμα, Πέλλα”! Κάνει λόγο για “Τραγωδία”, αλλά και για το “Χαμένο παιχνίδι της περίθαλψης των ασθενών!

Ωστόσο σε ρεπορτάζ που υπογράφει η Δήμητρα Κρουστάλλη στις μέσα σελίδες, αποκαλύπτει τις αδυναμίες του ΕΟΔΥ “καρφώνοντας” για σειρά λαθών και παραλείψεων τη διοίκηση Αρκουμανέα, αναδεικνύοντας ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα σχετικά με τον τρόπο καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού! Ενώ παράλληλα μιλάει για τη βαθιά δυσαρμονία ανάμεσα σε Τσιόδρα και Χαρδαλιά από τη μια πλευρά και Αρκουμανέα – Κικίλια από την άλλη.

Το συγκεκριμένο θέμα – με διαφορετικό όμως “φωτισμό”, αναδεικνύει και η Κυριακάτικη “Δημοκρατία” (του ομίλου Φιλιππάκη) στο πρωτοσέλιδο της, (αναμενόμενο)… Η παρουσίαση του όμως από το “Βήμα” έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, διότι αν και υποστηρίζει όσα υποστηρίζει και σε αντίθεση με την υπόλοιπη (πολιτική) ύλη της εφημερίδας, μόνο αντιπολίτευση δεν ασκεί στην κυβέρνηση!

Με λίγα λόγια και στο “Βήμα” παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο του διχασμού που εντοπίζεται και με το δελτίο ειδήσεων του MEGA, δηλαδή τις μισές ημέρες να ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και τις άλλες μισές να τη στηρίζει! Το ανάλογο λοιπόν φαινόμενο εμφανίζει και το σημερινό φύλλο του “Βήματος”!

Είναι προφανές ότι στη Συγγρού δεν έχουν αποφασίσει ακόμη με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν… Πρέπει να βιαστούν όμως, διότι το κοινό, είτε τηλεοπτικό είτε αναγνωστικό, δεν ανέχεται για καιρό τις ερμαφρόδιτες καταστάσεις!

https://www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: