slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: Μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού για την Γιορτή της Μητέρας

 
 


Κατερίνα Μονογυιού: Νιώθω δέος απέναντι στα όσα μπορούν  να καταφέρουν όλες οι μανάδες βάζοντας πάνω απ όλα την απεριόριστη αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά τους.


Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου,  τιμάται παγκοσμίως η μέρα της μητέρας, λόγω του πολυδιάστατου ρόλου που καλείται να
 αντεπεξέλθει και την ανιδιοτελή προσφορά της σε όλους και όλες μας από τη στιγμή της γέννησης μας και καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Η μητέρα προσπαθεί καθημερινά και με μεγάλο αγώνα να φέρει εις πέρας τους πολλαπλούς απαιτούμενους ρόλους της καθημερινότητας, επωμιζόμενη την ανατροφή των παιδιών της οικογένειας και ισορροπώντας ανάμεσα στον επαγγελματικό και οικογενειακό στίβο. Την ίδια στιγμή , δεν είναι λίγες και οι μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών, για τις οποίες οι προκλήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες. 

Αναλογιζόμενη τα όσα προσφέρει και καλείται να αντεπεξέλθει η σύγχρονη μητέρα, αλλά σκεπτόμενη πάντα και τις μητέρες του παρελθόντος νιώθω δέος απέναντι στα όσα μπορούν  να καταφέρουν όλες οι μανάδες βάζοντας πάνω απ όλα την απεριόριστη αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά τους. Κάπου εδώ σκέφτομαι και τη δική μου μητέρα και την ευχαριστώ για όσα με τόσο κόπο προσέφερε , έχοντας πάντα ως γνώμονα να βγάλει στη κοινωνία σωστούς και δίκαιους  ανθρώπους. Την έχω ως πρότυπο και θα ήθελα με τις ίδιες αρχές και αξίες που με μεγάλωσε να μεγαλώσω και εγώ τα παιδιά μου. 


Κατερίνα Μονογυιού 

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας 



Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Email : katerinamonogiou@gmail.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103709461
Μητροπόλεως 1, Σύνταγμα
http://www.katerinamonogiou.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: