slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου : Έκφραση καταδίκης και αποτροπιασμού για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων και υποβάθμισης του περιβάλλοντος


Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τα τελευταία περιστατικά κακοποίησης, βασανισμού και θανάτωσης ζώων που έλαβαν χώρα στο νησί μας. Καταδικάζει επίσης, τα περιστατικά υποβάθμισης του περιβάλλοντος με απόθεση μπαζών και σκουπιδιών σε μη κατάλληλους χώρους, όπως ρέματα ή τον υδροβιότοπο πλησίον του αερολιμένα Νάξου. 

Τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις δείχνουν παντελή έλλειψη σεβασμού προς την κοινωνία μας, ενώ στρέφονται εναντίον του πολιτισμού, των αρχών και των αξιών που την διέπουν. Καλούμε τους συμπολίτες μας να είναι σε εγρήγορση για την πάταξη τέτοιων φαινομένων και να μη διστάζουν να καταγελούν περιστατικά που περιέρχονται στην αντίληψη τους στις αρμόδιες αρχές.  
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που κάνουν τοπικοί σύλλογοι και φορείς για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος. Δεσμεύεται ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο και θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη των φαινομένων αυτών.


        Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Κουτελιέρης                        Ευστάθιος Πολυκρέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: