slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΑΝΤHΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΟΥΜΑΝΗ

«ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΟΤΙΟΥΑΙΓΑΙΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ


«Η δημόσια υγεία αποτελεί πυλώνα του Κοινωνικού Κράτους, οφείλουμε με συνεννόηση, διεκδίκηση και υπεύθυνη και συνεπή δουλειά, να απολαύσουν οι πολίτες, καλύτερες υπηρεσίες»


    Συνάντηση εργασίας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη, πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» και Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου, ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.
   Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο κ. Ρουμάνης ενημέρωσε τον κ. Κόκκινο, για τις προσπάθειες Επανασχεδιασμού και Αναδιοργάνωσης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

  Επίσης έγινε αναφορά στην χρηματοδότηση, τη δρομολόγηση ενεργειών, για βελτίωση του Τεχνολογικού Εξοπλισμού και την καλύτερη στελέχωση, σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.
    Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επεσήμανε ότι  η αντιμετώπιση των ζητημάτων της δημόσιας υγείας που αποτελεί «πυλώνα» του κοινωνικού κράτους και το ύψιστο αγαθό για τον άνθρωπο, απαιτεί συνεννόηση και οργανωμένες και επίμονες προσπάθειες.
    Είναι απαραίτητο, να θεραπευτούν οι παθογένειες του χθες και να στελεχωθεί ο τομέας της υγείας στην πολυνησιακή περιοχή μας.
     Η θέσπιση κινήτρων για τους υπηρετούντες, κρίνεται απαραίτητη.
     Τέλος δήλωσε ότι είναι αρωγός στις θετικές προτάσεις και προσπάθειες , και είναι διαθέσιμος ο ίδιος και η παράταξη του, για διεκδικήσεις και ευχαρίστησε δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τις προσπάθειες που καταβάλουν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο Κοινωνικό Σύνολο.

Για την «Πνοή Δημιουργίας
Νοτίου Αιγαίου»
Χαράλαμπος Κόκκινος

Δεν υπάρχουν σχόλια: