slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης για την επίσκεψη Υπουργών & Υφυπουργών της κυβέρνησης στην Σύρο για τα εγκαίνια της λειτουργίας των ναυπηγείων του Νεωρίου (photos)


Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος



Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμιΣτα πλαίσια της επίσκεψης των εγκαινίων της λειτουργίας των ναυπηγείων του Νεωρίου Σύρου υπό τη νέα διεύθυνση του Ομίλου ONEX την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, οι Υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννης Βρούτσης με τους Υφυπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση και Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων στην Ερμούπολη, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Χρήστο Καφτηράνη, παρουσία των άλλων δύο Βουλευτών του νομού μας κας Κατερίνας Μονογυιού και κ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Επίσης ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννης Βρούτσης, συνοδεία του Βουλευτή Κυκλάδων κ.Φίλιππου Φόρτωμα και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Χρήστου Καφτηράνη, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσο στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
Η κυβέρνησή μας απέδειξε ότι κινείται με ταχύτητα αποτελεσμαστικά, μένοντας συνεπής στις δεσμεύσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: