slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση του Υπουργού Εργασίας, Γιάννης στο syrostoday.gr, Βρούτσης. "Η κυβέρνηση εγγυάται την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου του αεροδρομίου" της Σύρου.

 
"Το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και θα ολοκληρωθεί", δηλώνει στο syrostoday.gr, ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, ο Κυκλαδίτης Υπουργός επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το θέμα που δημιουργήθηκε με το έργο του αεροδρομίου.

Ο κ. Καραμανλής διαβεβαίωσε τον κ. Βρούτση ότι το αεροδρόμιο της Σύρου αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση, καθώς η ολοκλήρωση της επέκτασής του έχει τεράστιο αναπτυξιακό χαρακτήρα για το νησί, αλλά και για τις Κυκλάδες.

"Η κυβέρνηση εγγυάται την καλύτερη και απρόσκοπτη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου της επέκτασης. Ο εργολάβος κρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, έκπτωτος λόγω κακοτεχνιών. Θα προχωρήσει η διαδικασία με νέο ανάδοχο και το έργο θα ολοκληρωθεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: