slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη του Μανώλη Γλυνού στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε»

Επίσκεψη στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Μαζί Αλλάζουμε» πραγματοποίησε την Τρίτη το βράδυ ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γιώργο Γκούφα και Μιχάλη Φραγκίσκο από τη Νάξο και τον Αντώνη Χατζηιωάννου από τα Δωδεκάνησα.

Το Μανώλη Γλυνό υποδέχτηκαν σε θερμό κλίμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΛεονάρδοςΧατζηανδρέου, στελέχη και φίλοι της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» που .........
κατέκλυσαν τα γραφεία του συνδυασμού.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε ο κ. Χατζηανδρέου αφού καλωσόρισε τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη έκανε λόγο για «κοινή πορεία» και τη «μεγάλη αλλαγή» που επέρχεται στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

«Σήμερα βρισκόμαστε εδώ άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους που στηρίζουν τόσο το δικό μας ψηφοδέλτιο όσο και του Μανώλη Γλυνού. Αυτό, μας δίνει τον αέρα της νίκης στις εκλογές και σηματοδοτεί την κοινή μας πορεία. Αυξάνουμε τις δυνάμεις μας για ένα μεγάλο κοινό καλό. Την αλλαγή τόσο στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων όσο και στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» σημείωσε.

Ενωτικός εμφανίστηκε και ο κ. Γλυνός ο οποίος αφού μετέφερε το «σαρωτικό κλίμα» που κυριαρχεί στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα το οποίο έχει μεταφερθεί και στις Κυκλάδες για την παράταξη του, έκανε λόγο για «συνεργασία» και «σχέση εμπιστοσύνης» με την αυριανή δημοτική αρχή, που θα είναι η παράταξη του ΛεονάρδουΧατζηανδρέου.

«Με αλληλοσεβασμό, χωρίς αλαζονεία, με σχέσεις εμπιστοσύνης και με μοναδικό γνώμονα το καλό των νησιών μας, θα συνεργαστούμε για τα επόμενα πέντε χρόνια με στόχο να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων» τόνισε.


Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 








Δεν υπάρχουν σχόλια: