Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα μαγέψει με την υπέροχη γεύση της τη Θεσσαλονίκη!
Στο πλαίσιο του, συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματος «Mediterranean Cheese and Wines», στο οποίο συμμετέχει η Ε.Α.Σ. Νάξου με την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γευσιγνωσίας την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 20:00, στο εστιατόριο «Αγιολί», που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Νίκης, κοντά στην, ιστορική, πλατεία Αριστοτέλους της πανέμορφης Νύμφης του Θερμαϊκού.
Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υπεύθυνος για ζητήματα επικοινωνίας της Ε.Α.Σ. Νάξου, Γιώργος Σέργης, θα αναφερθεί στην πορεία στον χρόνο, στα έως τώρα επιτεύγματα και στα προϊόντα της Ε.Α.Σ. και, φυσικά, στη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!
Το event διοργανώνεται από την «Οικονομοτεχνική», σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, ο οποίος επίσης συμμετέχει στο πρόγραμμα «MediterraneanCheeseandWines» με τα Π.Ο.Π. κρασιά του,Samos Grand Cru, Samos Nectar, Samos Vin Doux και Samos Anthemis.
Μενού μπουφέ εκδήλωσης
29/11/2019
Σαλάτα ρόκας με γραβιέρα, ψητά ντοματίνια και βινεγκρέτ
γλυκού κρασιού Σάμου
Σουφλέ γραβιεράτο με πένες και αρωματικά
Γραβιεροπιτάκια
Σουβλάκι με γραβιέρα και ντοματίνια
Koτόπουλο με κρέμα γραβιέρας και αρωματικά Ελληνικής Γης.
LIVECOOKING
ΑΠΟ ΤΟΝ CHEF ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ
Κριθαρότο με γραβιέρα και κρασί Μοσχάτο
Plateau
Σύνθεση γραβιέρας Νάξου με αποξηραμένα φρούτα
και εξαιρετικής ποιότητας αλλαντικά
Γαλατόπιτα Μακεδονίτικη Αγιολί
Κρασιά ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ
· SAMOS GRAND CRU - ΠΟΙΚΙΛΙΑ 100 % ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΙΚΡΗΣ ΡΟΓΑΣ
· SAMOS NECTAR - ΠΟΙΚΙΛΙΑ 100 % ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΙΚΡΗΣ ΡΟΓΑΣ
· SAMOS VIN DOUX - ΠΟΙΚΙΛΙΑ 100 % ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΙΚΡΗΣ ΡΟΓΑΣ
· SAMOS ANTHEMIS - ΠΟΙΚΙΛΙΑ 100 % ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΙΚΡΗΣ ΡΟΓΑΣ
Εμφιαλωμένο Νερό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου