slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομιλία της Dr., Dr., MSc, Νίκης Ευελπίδου την Δευτέρα 26/8 στις 10:00' το πρωί στο Δημαρχείο Νάξουγια τη γεωμορφολογία της Νάξου


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Επιτομή της επιστήμης, η έρευνα.
Οι ερευνητές ταγμένοι και προσηλωμένοι στην παθιασμένη αναζήτηση με στόχο την ανακάλυψη και την κατανόηση των μηχανισμών και των διεργασιών που μας έφεραν στο σήμερα. Η δύναμη και το κύρος, συνοδοί της κάθε ανακάλυψης, παραχωρούν το πρώτο σκαλί του βάθρου στην ικανοποίηση της προσφοράς κάτι χρήσιμου στον υπόλοιπο κόσμο για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.
Η γεωλογική έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί στη Νάξο από τη Νίκη Ευελπίδου απαριθμεί 22 έτη συνεχιζόμενης και αδιάλειπτης προσφοράς που μεταλαμπαδεύεται με πολλούς τρόπους σε νέες γενιές ερευνητών.

Στο φετινό θερινό σχολείο οι φοιτητές θα μυηθούν στην έρευνα, αφού το γεωλογικό εργαστήρι της Νάξου είναι ανεξάντλητο όπως και η ομορφιά της.
Παράλληλα θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να γνωρίσουμε και να ενημερωθούμε για πολύ σημαντικές  έρευνες στο νησί μας, ολοκληρωμένες με τα αποτελέσματά τους καθώς και για τις εξελισσόμενες, στη διάλεξη της Dr., Dr., MSc, Νίκης Ευελπίδου την Δευτέρα 26/8 στις 10:00' το πρωί στο Δημαρχείο Νάξου.
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: