slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχαριστήριο της Θεατρικής Ομάδας ΓΕΛ Νάξου

 Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για τη θερμή σας στήριξη και το ζεστό σας χειροκρότημα και στις δύο παραστάσεις της Μήδειας που παρουσιάσαμε στις 10-11 Ιουλίου στο Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, επισημαίνει στο ευχαριστήριό της η Θεατρική Ομάδα του Γενικού Λυκείου Νάξου... 






Η μαζική σας παρουσία και τα εγκωμιαστικά σχόλια που αποσπάσαμε μας γέμισαν δύναμη και χαρά ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με μεγαλύτερη όρεξη, σημειώνει ακόμη στο ευχαριστήριό της η Θεατρική Ομάδα του ΓΕΛ Νάξου και προσθέτει:
.
"Η Θεατρική Ομάδα του ΓΕ.Λ. Νάξου κλείνει αισίως μέσα σε 2 μόλις χρόνια εννέα παρουσίες επί σκηνής με τρία διαφορετικά έργα της αρχαίας δραματουργίας. Ανάμεσα σ’ αυτές συγκαταλέγονται οι παραστάσεις στον αρχαιολογικό χώρο των Υρίων και στο αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης, ενώ, αν όλα πάνε καλά, επόμενη στάση της θα είναι το αρχαίο θέατρο Μήλου.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν αφιλοκερδώς ώστε η απαιτητική αυτή παράσταση να γίνει πραγματικότητα. Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς για την αγάπη και τη στήριξή σας!"






Κοστούμια: Σοφία Χάλκου – Σκηνικά: Δημήτρης Τσακωνιάτης – Κομμώσεις: Hair Stories by Mary & George
Χρυσοί Χορηγοί: Veronis Jakobsen – Τυροκομία Νάξου (Εμμανουήλ Κουφόπουλος)
Μεγάλοι Χορηγοί: Orasis Sergis – Ιχθυοπωλείο ‘Ο Σταμάτης’ – Picasso on the beach (Mexican Food) – Ματθαίος Β. Μπουγιούκας (Μαθηματικός) – ‘Παιδεία’ Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης (Γιώργος Αρτ. Βάβουλας) Χορηγός Επικοινωνίας: Absolut Concept (Γιώργος Μιχαήλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: