slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χατζηανδρέου προς το Σωματείο των Εργαζομένων «Οι σχέσεις μας θέλω να είναι πάντα ξεκάθαρες και ειλικρινείς και η συνεργασία μας αγαστή και στενή»

Με το Σωματείο των Εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου και στελέχη της παράταξης του «Μαζί Αλλάζουμε».

Οι εργαζόμενοι στο δήμο έθεσαν στον κ. Χατζηανδρέου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερο από αυτά την έλλειψη προσωπικού και τις συνέπειες τόσο στους εργαζόμενους του δήμου όσο και τους πολίτες. Όπως είπαν ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απασχολεί 185 συνολικά υπαλλήλους, αριθμός που αντιστοιχεί στο 1/3 των αναγκών του δήμου.

«Το Σωματείο σας θα είναι πολύτιμος συνεργάτης για εμάς ως νέα δημοτική αρχή και η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη» σημείωσε ο κ. Χατζηανδρέου που εξέφρασε την ικανοποίηση του για το «λεπτομερή και ειλικρινή διάλογο» που είχε με τους εργαζόμενους.

«Οι σχέσεις μας θέλω να είναι πάντα ξεκάθαρες και ειλικρινείς και η συνεργασία μας αγαστή και στενή» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι η πολιτική της παράταξης του είναι ο δήμος να απασχολεί μόνιμο προσωπικό.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των εργαζομένων ο κ. Χατζηανδρέου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη των μικρών χωριών και της ορεινής Νάξου αλλά και των Μικρών Κυκλάδων. Υπογράμμισε ότι «ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είναι ενιαίος και ως τέτοιος θα αντιμετωπιστεί ενώ η πολυνησιακή δομή του μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα». 

Σε ότι αφορά το θέμα στέγασης του Σωματείου των εργαζομένων, δήλωσε «υπέρ» και 
προανήγγειλε τη δημιουργία γραφείου κίνησης στο οποίο θα εγκατασταθεί και ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος. 

«Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε αύξηση της παραγωγικότητας και να περιορίσουμε τη σπατάλη. Θα βρούμε τις καινούριες μας «περπατησιές» και όλα θα πάνε καλά με ειρήνη και παραγωγικότητα» κατέληξε. 

Από το Γραφείο Τύπο


---------- Forwarded message ---------
Από:ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ <maziallazoume@gmail.com>
Date: Κυρ, 21 Απρ 2019, 12:38
Subject: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
To: ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ <maziallazoume@gmail.com>


Καλησπέρα σας,
σας επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες από τη συνάντηση του Λεονάρδου Χατζηανδρέου και στελεχών της δημοτικής παράταξης "Μαζί Αλλάζουμε" με το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 


ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: