slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βασίλης Μιχαλολιάκος : περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.



Μετά την πολυήμερη περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Ξεκινώντας τις επαφές του στην περιοχή συναντήθηκε την 22 α Απριλίου Μεγάλη Δευτέρα, στο Δημαρχείο της Δράμας με υψηλόβαθμα στελέχη του Δήμου, -λόγω απουσίας του Δημάρχου- και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Δράμας όπου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στους παρευρισκομένους τη σημασία των προσεχών Ευρωεκλογών. Ο κ. Μιχαλολιάκος συγκινήθηκε ιδιαίτερα, όταν παλαιότερα στελέχη του
επέδειξαν φωτογραφικό υλικό από την περίοδο κατά την οποία ήταν ο ίδιος αρχηγός και αναγεννητής της ΟΝΝΕΔ. Αργότερα είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, την Δήμαρχο Καβάλας κα Δήμητρα Τσανίκα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο, καθώς και με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο. Επίσης επισκέφθηκε το Επιμελητήριο της πόλης όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Μάρκο Δέμπο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα προϊόντα της Μακεδονίας μας λόγω της Εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών. Κατόπιν συνέχισε τις
επαφές του επισκεπτόμενος την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Καβάλας και την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Χρυσούπολης.

Ακολούθως ο κ. Μιχαλολιάκος μετέβη στην Ξάνθη όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κων/νο Ζαχναφέρη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης κ. Μιχάλη Πατεράκη, ενώ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Επίσης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα ο οποίος υπογράμμισε ότι συνυπάρχει ειρηνικά το Χριστιανικό και Μουσουλμανικό στοιχείο στην περιοχή, παρά τις μεμονωμένες αντικοινωνικές και ακραίες ενέργειες ελαχίστων μειονοτικών.
Συνεχίζοντας την περιοδεία του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής είχε συναντήσεις στον Νομό Ροδόπης. Συγκεκριμένα με τον πρώην Υπουργό, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον οποίο είχε εγκάρδια συνομιλία για τα προβλήματα του Νομού. Αργότερα συναντήθηκε με την κα Κική Κωνσταντινίδου, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Αντώνη Γραβάνη, ενώ στα γραφεία της ΝΟΔΕ αντάλλαξε απόψεις με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βεζιριανίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ανέστη Βαφειάδη.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Ροδόπη δήλωσε ότι οι συμπολίτες μας Πομάκοι έχουν ελληνική εθνική συνείδηση και το ελληνικό κράτος οφείλει να τους προστατεύσει από την προπαγάνδα του Τουρκικού Προξενείου.

Προτού αναχωρήσει από την ακριτική Θράκη, ο κ. Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε την
Αλεξανδρούπολη όπου μέσα στον κύκλο των εκεί επαφών του είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη και τοπικά στελέχη και φίλους της ΝΔ.

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει στην Αθήνα για να συνεχίσει την εκστρατεία του για τις Ευρωεκλογές και για να εορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου οικογενειακώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: