slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου": Εργα και ημέρες Κόκκινου σε Νάξο, Μύκονο



Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Κυκλάδες, στις 20 και 21.4.2019 επισκέφθηκε τη Νάξο και τη Μύκονο.
www.naxospress.gr



Στις επαφές του με τους πολίτες και σε οργανωτικές συσκέψεις με τα στελέχη του συνδυασμού, επεσήμανε ότι στις περιφερειακές εκλογές της 26.5.2019 έρχεται το τέλος της παρακμής και της οπισθοδρόμησης στο Νότιο Αιγαίο. Η στήριξη από την κοινωνία και τα στελέχη της παράταξης στον περιφερειακό συνδυασμό «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και στο πρόγραμμά του, θα αναζωογονήσει την ελπίδα για να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη στα νησιά μας.



Στη Νάξο ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλη Μαργαρίτη και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. του νησιού, όπου αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το Επαρχείο Νάξου και διογκώθηκαν κατά την περίοδο της απερχόμενης περιφερειακής αρχής.

Στη Μύκονο είχε συνάντηση εργασίας με το δήμαρχο του νησιού κ. Κουκά Κωνσταντίνο και παρέστη την Κυριακή των Βαΐων στη θεία λειτουργία και στην περιφορά που ακολούθησε, όπου και χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, παρουσία πλήθους κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: