slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) τίμησε τον Ακαδημαϊκό, Καθηγητή Αρχιτεκτονικής κ. Μανόλη Κορρέ

Του Φιλόλογου Γιάννη Λογαρα 
Τιμητική εκδήλωση για το Ακαδημαϊκό, Καθηγητή Αρχιτεκτονικής κ. Μανόλη Κορρέ πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 το απόγευμα στη Στοά του Βιβλίου, στην Αθήνα. Για την προσωπικότητα και το έργο του τιμωμένου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: οθόνη, σαλόνι και εσωτερικός χώρος

επιστήμονα (Ναξίου στην καταγωγή) μίλησε διεξοδικά (και με προβολή διαφανειών) ο ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας κ. Βασίλης Λαμπρινουδάκης. Στον κ. Κορρέ κατόπιν προσέφερε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΟΝΑΣ ο πρόεδρος κ.
Μανώλης Καλαϊτζής. Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε κέρασμα. Το έργο του κ. Κορρέ αναγνωρίζεται πανελληνίως και διεθνώς και η εκδήλωση της ΟΝΑΣ ήταν μια οφειλόμενη τιμή του ναξιακού κοινού προς τον διακεκριμένο επιστήμονα.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Καθηγητής κ. Στέφανος Ήμελλος, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Λογαράς, ο πρόεδρος της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών Καθηγητής κ. Δημήτριος Κορρές, οι Καθηγητές κ. Γιάννης Προμπονάς, κ. Θεόδωρος Πιτταράς, κ. Μανώλης Σέργης, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Αντώνης Συρίγος, ο πρώην βουλευτής κ. Νίκος Λεβογιάνης, η πολιτευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογιού, οι πολιτευτες κ. Γιάννης Βλασερός, κ. Γιάννης Τζανετής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου κ. Μαγκανιώτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων κ. Αντ. Πατέλης, εκπρόσωποι Ναξιακών και Κυκλαδικών Συλλόγων και άλλοι. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η γεν. γραμματέας της ΟΝΑΣ κ. Ευανθία Ζιούλη.








Δεν υπάρχουν σχόλια: