slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές ανακοινώνει ο Χ. Κόκκινος

Στο στίβο των περιφερειακών εκλογών αυτή τη φορά όχι ως υποψήφιος σύμβουλος αλλά ως επικεφαλής παράταξης θα κατέλθει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Η σχετική ανακοίνωση για την κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές θα γίνει αν όχι την προσεχή Δευτέρα αλλά την Τρίτη από τον ίδιο τον κ. Κόκκινο που έχει ετοιμάσει τα πάντα σε ό,τι αφορά το συνδυασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skyrodos.gr o κ. Κόκκινος έχει προχωρήσει πολύ σε ό,τι αφορά τη συγκρότηση του συνδυασμού του αφού σχεδόν έχει εξασφαλιστεί και ο απαραίτητος αριθμός των συμβούλων.



Όσο για το πρόγραμμα και αυτό έχει ετοιμαστεί. Άλλωστε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης δεν έχει σταματήσει λεπτό να αφουγκράζεται και να καταγράφει τα προβλήματα σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Η παράταξη όπως λέγεται από το περιβάλλον του κ. Κόκκινου είναι ανεξάρτητη. Θα απαρτίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους αλλά κυρίως από τον χώρο της κεντροδεξιάς.

Χαρακτηριστικό είναι πως είναι θέμα χρόνου εκτός από την ανακοίνωση της …ύπαρξης του συνδυασμού να δημοσιοποιηθούν και τα ονόματα των υποψηφίων.

Η εξέλιξη αυτή όμως θα συμβάλει στο να ανακατευτεί ξανά η τράπουλα και να διαμορφωθεί ένα τοπίο που δεν θα είναι ομαλό για τη σημερινή περιφερειακή αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: