slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ισχυρό χτύπημα για την παράταξη Γλυνού - Απεσύρθη υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος;;;





Ένα ισχυρό πλήγμα φαίνεται να δέχεται η υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Μανώλη Γλυνού, καθώς φημολογείται πως θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών η πρώτη απόσυρση υποψηφιότητας απόμέλος της παράταξης του.



Πρόκειται για τον γνωστό στις Κυκλάδες Φοίβο Παρασκευόπουλο, πρώην κορυφάιο στέλεχος της ΝΔ στο νομό, με καταγωγή από τη Σαντορινή και τη Μήλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατικής*, ο κ. Παρασκευόπουλος φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να μην συμμετάσχει στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, αφού επαγγελματικοί λόγοι δεν του το επιτρέπουν.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα στέλεχος με σημαντική διαδρομή στον χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης, αφού υπήρξε τομεάρχης οργανωτικού του κόμματος για τον ν. Κυκλάδων μέχρι το 2017, όταν και απομακρύνθηκε από αυτή τη θέση έπειτα από φημολογούμενη ρήξη με άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος, τα οποία τον έβλεπαν ως εμπόδιο στις προσωπικές φιλοδοξίες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών, είχε αναλάβει ο ίδιος τον συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας του Κ. Μητσοτάκη στα νησιά των Κυκλάδων και βρισκόταν στον στενό κύκλο των ανθρώπων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πλέον αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει ανάκληση της απόφασης του γενικού γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, Λ. Αυγενάκη με την οποία διεγράφη από το κόμμα.

*Πηγή: https://www.dimokratiki.gr/27-03-2019/den-tha-einai-ypopsifios-me-tin-parataxi-symmachia-notioy-aigaioy-o-foivos-paraskeyopoylos/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: