slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα πανελλήνια διάκριση για τον Βασίλη Βρούτση



Στα σκαλοπάτια του βάθρου ανέβηκε για μία ακόμη φορά ένας από τους κορυφαίους νέους αθλητές του καράτε στη χώρα μας, ο Βασίλης Βρούτσης.

Ο γιος του βουλευτή Κυκλάδων και πρώην υπουργού, εδώ και αρκετά χρόνια βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία, έχοντας διακριθεί σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Αυτή τη φορά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε κατηγορίας ανδρών κάτω των 75 κιλών, το οποίο διεξήχθη στους Αγίους Θεοδώρους Κορίνθου. Ο Βασίλης Βρούτσης ανέβηκε στο βάθρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε πανελλήνια διοργάνωση και συγκαταλέγεται στην ελίτ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών στο καράτε.
https://arthografos.gr

Για να φτάσει στην επιτυχία του μεταλλίου, ο Βασίλης Βρούτσης σημείωσε τέσσερις νίκες απέναντι σε άλλους αθλητές, ενώ στον εντυπωσιακό τελικό αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 με τον αντίπαλό του, αλλά έχασε την πρώτη θέση λόγω του κανονισμού που αναφέρει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας, ευνοείται ο αθλητής που πήρε τον πρώτο πόντο στον αγώνα.

Ο Βασίλης Βρούτσης είναι 20 ετών και παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τραυματισμό, ενώ παράλληλα έχει υποχρεώσεις ως φοιτητής, διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και πετυχαίνει μεγάλες πανελλήνιες διακρίσεις και επιτυχίες που είναι καλό να γνωρίζουν οι Κυκλαδίτες.Στη φώτο ο Βασίλης Βρούτσης μαζί με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια και η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Βαλκανικούς αγώνες Έλενα Χατζηλιάδου απο

Δεν υπάρχουν σχόλια: