slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Παγκόσμια πρωτοτυπία δύο βουλευτές να «ανήκουν» σε δύο κόμματα

Βουλευτές υβρίδια  



Βουλευτές υβρίδια οι Θ. Παπαχριστόπουλος και Κ. Ζουράρις που πλέον εμφανίζονται να ανήκουν σε δύο κόμματα μετά τις επιστολές που έστειλαν μαζί με τους τέσσερις άλλους πρόθυμους να στηρίξουν την κυβέρνηση και να της δώσουν τον απαραίτητο αριθμό των 151 ψήφων. Σύμφωνα με την Ν.Δ. η υπόθεση των δύο βουλευτών αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία αφού εμφανίζονται πλέον να ανήκουν σε δύο κόμματα, να είναι και συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πηγές της Ν.Δ. οι εξελίξεις με τις επιστολές... συστράτευσης και εν λευκώ διαχείρισης της ψήφου από τους εξι πρόθυμους επιβεβαιώνουν ότι «η κυβέρνηση γίνεται κουρελού με τη βούλα». Την ίδια στιγμή όμως οι δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ αποτελούν μια κατηγορία μόνοι τους.

Και αυτό διότι ενώ κατέχουν έδρες ενός κόμματος που τώρα είναι στην αντιπολίτευση εμφανίζονται να στέλνουν επιστολές στήριξης της κυβέρνησης, μέσα από τις οποίες δηλώνουν μάλιστα πως θα ψηφίζουν όλα τα νομοσχέδια, με μόνη εξαίρεση για τον Κ. Ζουράρι του θέματος των σκοπίων.


Η κυβέρνηση δείχνει ικανοποίηση και την μεταφέρει μέσω κύκλων της εν τούτοις το πρόβλημα μεταφέρεται εκ νέου στον Πάνο Καμμένο που πέραν της χαμένης έδρας του Θ. Παπαχριστόπουλου (που αν τελικά κάποια στιγμή παραιτηθεί περνά στον Τέρενς Κουίκ) έχει τώρα μπροστά του και το πρόβλημα Ζουράρι που ενώ είναι βολευτής των ΑΝΕΛ δίδει εν λευκώ τη ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: