slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση με τον Γιώργο Μαραγκό στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σύρου η Άννα Καραμανλή


 
Τη στρατηγική και τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής σχετικά με την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής που έχουν ήδη ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο νησί έθεσε υπόψη της βουλευτού Β’ Αθηνών της ΝΔ Άννας Καραμανλή ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο δημαρχείο του νησιού.

Ο κ. Μαραγκός, παρουσία στενών συνεργατών του, υποδέχθηκε τη βουλευτή (η οποία συνοδευόταν από τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στυλιανός Κονταδάκης, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης) και στη συνέχεια την ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες όσον αφορά στην αξιοποίηση του στρατοπέδου, καθώς και για τις σημαντικές εξελίξεις που σχετίζονται με την επαναλειτουργία του ναυπηγείου, δεδομένου ότι αποτελεί μείζον ζήτημα τόσο για τους εργαζομένους της επιχείρησης, όσο και για την οικονομία του νησιού.


Παράλληλα, με την ιδιότητα του προέδρου του Παραρτήματος Κυκλάδων της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των νησιωτών. Ο κ. Μαραγκός έδωσε έμφαση στους τομείς ακτοπλοΐας, υγείας και εκπαίδευσης, τονίζοντας ότι - στο πλαίσιο της εφαρμογής πολιτικών για την νησιωτικότητα - θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, σε κυβερνητικό επίπεδο, με σαφείς, κοστολογημένες και καλά σχεδιασμένες πολιτικές.
Μετά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ακολούθησε ξενάγηση της κας Καραμανλή και των παρισταμένων στο Δημαρχιακό Μέγαρο, το Θέατρο Απόλλων και τον Αγ. Νικόλαο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: