slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε Ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοιατρικών Επιστημών (βίντεο φωτογραφίες)



Ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοιατρικών Επιστημών (ΝΟΒΕ) πραγματοποίησεμια όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2018, το Σάββατο 03/02/2018 στο αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Ναξιώτες, διευθυντές . καθηγητές ιατρικών επιστημόνων πρόεδροι......
και εκπρόσωποι ναξιακών Συλλόγων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών καθώς και πολιτευτές κομμάτων.
https://koronida.blogspot.gr/2018/02/blog-post_4.html#more
Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Βλασερός καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε, το 2018 εμάς τους γιατρούς και νοσηλευτές να μας βλέπετε μόνο ζωγραφιστούς.. Ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας.
Έκανε μια ιστορική αναδρομή για τον οργανισμό (ΝΟΒΕ) και τους σκοπούς του.
Ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοιατρικών Επιστημών δημιουργήθηκε πριν 20 χρόνια (1097) από Νάξιους ιατρούς με επικεφαλής του καθηγητές, Νίκο Λεγάκη και Ντέμη Κορρέ, με σκοπό την υποστήριξη ερευνητικών εργασιών στις βιοϊατρικές επιστήμες που θα διενεργούνται στη Νάξο και η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των Ναξιωτών σε έγκαιρη διάγνωση νοσημάτων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες στις ανώτατες και ανώτερες σχολές Υγείας οι οποίοι είχαν καταγωγή από την Νάξο.
Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατήρ Χρήστος Λογαράς, η οποία μοιράστηκε στους παρευρισκομένους. 




































Δεν υπάρχουν σχόλια: