slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία



"Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
"Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ"
Ο Σύλλογος "Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ" δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία γονέων & κηδεμόνωνπαιδιών και εφήβων με αναπηρίες, τα οποία ζουν με τις οικογένειές τους.
Καθώς επίσης και από φίλους οι οποίοι ενδιαφέρονται και αγαπούν τα άτομα με αναπηρίες."Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ" προσπαθεί και έχει καταφέρει να φέρνει σε επαφή νέους και νέες με κινητικά προβλήματα που η ανάγκη για κοινωνικοποίηση τους φέρνει πιο κοντά.


ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ετυμολογία
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ είναι αίσθηση ευθύνης και μας δίνει δύναμη να προχωράμε μπροστά....
Εκπροσωπούμε νέους ανθρώπους με αναπηρίες, παλεύουμε για πράγματα απλά....
Η ζωή μας έχει πολλές δυσκολίες...., αλλά εμείς βρίσκουμε τη δύναμη μέσα από " ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ" , να τις ξεπερνάμε.
Θέλουμε τα παιδιά μας να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να χαμογελούν, να πιστεύουν ότι θα απολαύσουν τις μικρές και τις μεγάλες χαρές της ζωής που θεωρούνται προσιτές για τα άλλα παιδιά.
Έχουμε όνειρα .... και ελπίζουμε σε συνθήκες διαβίωσης φιλικές προς τα ΑμεΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, συνεστιάσεις, εκδρομές, κατασκήνωση, επισκέψεις αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, θεατρικές - μουσικές παραστάσεις, καλλιτεχνικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις, παρακολούθηση ημερίδων και συνεδρίων για ΑμεΑ  και συχνές συνευρέσεις ανταλλαγής απόψεων για τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας.
Το site μας
Ένα Ιστολόγιο - Περιοδικό Ποικίλης Ύλης με συνεχείς αναρτήσεις θεμάτων αναπηρίας, υγείας, δραστηριοτήτων του συλλόγου  και διαφόρων εκδηλώσεων άλλων Φορέων  ΑμεΑ.
Οι νέοι της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ βρίσκουν τη δύναμη για να ξεπερνάνε τα προβλήματά τους, και ασχολούνται με τις αναρτήσεις τους που διακρίνονται όχι μόνο απ τη πρωτοτυπία των θεμάτων αλλά κι απ το χιουμοριστικό ύφος που τα παρουσιάζουν.

--
Σύλλογος ΑμεΑ
η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
www.i-diadromi.gr
Facebook
twitter
plus.google
Pinterest
Linkedin

Δεν υπάρχουν σχόλια: