slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι Μεν και οι Δεν και η Ελλάδα στο μηδέν!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Στην Ελλάδα των μνημονίων όλα πλέον είναι διαφορετικά αφού το παράλογο έγινε λογικό, το μαύρο κάτασπρο, το ανήθικο ηθικό και με ένα Πρωθυπουργό άθεο (κατά δήλωση του) διαπιστωμένα ανιστόρητος (από τα δημόσια λεκτικά μαργαριτάρια του) και ψεύτη ολικής χωρίς τσίπα και κανένα ίχνος ντροπής.
Φυσικά σε όλο αυτό το ... 


σκηνικό στο θέατρο του παραλόγου που βιώνουμε υπάρχουν μικροί και μεγάλοι συμπρωταγωνιστές οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να είναι αρεστοί και κυρίως χρήσιμοι στον πρωταγωνιστή αυτής της καλοδουλεμένης παράστασης της οποίας θιασάρχες και σκηνοθέτες είναι οι γνωστοί τύποι (Μεθύστακες, Αντρογύναια, Χαρτογιακάδες και Τζιτζιφιόγκοι) του γνωστού Γερμανικού Χαμαιτυπείου των Βρυξελλών.
Ο εδώ εγχώριος εντολοδόχος πρωταγωνιστής και τοποτηρητής τους πραγματικά δίνει τα ρέστα του επί σκηνής ειδικά όταν αυτοσχεδιάζει αφού ως νέος Κόπερφιλντ μπορεί ένα νησί να το κάνει στη στιγμή δύο Π.χ Λέσβο και Μυτιλήνη αλλά και να δημιουργεί χρονικά παράδοξα αφού το Μεσαίωνα τον μεταφέρει στην θέση του Εικοστού αιώνα. 

Επίσης ως ταχυδακτυλουργός σου παίρνει 10 από την τσέπη και να σου δίνει το 1 προσδοκώντας για να μη πω απαιτώντας το χειροκρότημα και τις ευχαριστίες σου για όλα αυτά τα κατορθώματα του! 
Βέβαια το κυριότερο του κατόρθωμα είναι ότι δημιούργησε και χώρισε τον λαό σε δύο νέες κατηγορίες  στους Μεν και στους Δεν.
Στους Μεν όπου ανήκουν οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του καθώς και οι σφουγγοκολάριοι οι οποίοι τους ακολουθούν ως παράσιτα αλλά και πολλοί άνεργοι και απελπισμένοι συμπολίτες μας τους οποίους παραμυθιάζει προσδοκώντας όχι Ανάσταση Νεκρών αλλά κάποιο διορισμό τώρα που θα διώξει όπως είπε τους 10.000 Ιερείς από το Δημόσιο.
Από την άλλη υπάρχουν οι Δεν οι οποίοι είμαστε όλοι εμείς που δεν αποδεχόμαστε ή απλά αμφισβητούμε την ορθότητα των λόγων και των έργων του όπως ας πούμε την μεγάλη του πρωτοβουλία και επιθυμία να λύσει την δεδομένη στιγμή το Μακεδονικό, το Εκκλησιαστικό,  κ.α μικρά και μεγάλα παραβλέποντας τις πραγματικές οδυνηρές καταστάσεις που βιώνουμε ως κοινωνία στο Οικονομικό, στο Δημογραφικό, στο Μεταναστευτικό όπου όπως είναι γνωστό τα παιδιά μας εγκαταλείπουν την πατρίδα μας και παράλληλα αντικαθίστανται από μυριάδες λαθροεισβολείς καθώς και τον μεγάλο εξ ανατολών κίνδυνο των Κ(α)λογειτόνων μας Τούρκων!
Το βέβαιο είναι ότι οι προτεραιότητες της παρούσας κυβερνητικής παρέας είναι στοχευμένες και καθοδηγούμενες από άλλους οι οποίοι θα εξυπηρετήσουν μέσω αυτών τα οικονομικά και γεωπολιτικά τους σχέδια ενώ εμείς οι απλοί πολίτες θα συνεχίσουμε να είμαστε η κοινωνία των Μεν και των Δεν στην οποία μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας θα λένε ότι έγινε από ετερόκλητο όχλο, ακροδεξιούς και φασίστες και ενίοτε θα την διαλύουν με τους Μεν οι οποίοι είναι οι γνωστοί άγνωστοι παρακρατικοί των Εξαρχείων και των Μπαχαλάκηδων που ξετρυπώνουν όταν το απαιτούν οι περιστάσεις από τα ενδότερα των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων ως ποντικοί και οπλισμένοι ως αστακοί με εκατοντάδες μολότοφ προκειμένου να δώσουν αφορμή στις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής να μας ξυλοφορτώνουν και να μας ρίχνουν τις κροτίδες και τα ληγμένα χημικά τους!
Οι σύγχρονοι ψευτοαριστεροί είναι τόσο αδίστακτοι που ακόμα και τον νεανικό ξεσηκωμό των μαθητών της χώρας για το Μακεδονικό τον χρεώνουν ως καθοδηγούμενο από το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής την οποία κρατούν σκοπίμως (για να την χρησιμοποιούν όταν τους βολεύει) σε ατέρμονα δικαστική ομηρεία.
Παράλληλα δεν δίστασαν να προχωρήσουν ακόμα παραπέρα χαρακτηρίζοντας τους μαθητές των σχολείων μας δηλ. τα παιδιά μας ως Φασίστες δημιουργώντας για αντιπερισπασμό κάποιες λεγόμενες αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στις οποίες συμμετέχουν οι πραγματικοί φασίστες αλλά και πολλά αλλοδαπά κακοποιά στοιχεία που είναι και αυτά για τους δικούς τους λόγους με τους Μεν. (Πρόσφατα άκουσα στο ραδιόφωνο κάποιον αλλοδαπό να δηλώνει ότι αγαπάει τον Τσίπρα γιατί θα τον κάνει ..  ... Ελληνάς)
Το βέβαιο είναι ότι οι προθέσεις και οι ενέργειες αυτών των Εθνομηδενιστών είναι να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και για αυτό συχνά πυκνά στα πλαίσια του κοινωνικού αυτοματισμού προσπαθούν με τα λόγια και τα έργα τους να μας φέρουν σε αντιπαράθεση μεταξύ μας όπως Π.χ  Ιδιωτικούς με δημόσιους υπαλλήλους, νέους με παλιούς ασφαλισμένους, θρησκευόμενους με μη θρησκευόμενους κ.α
Φίλες/οι δεν μας αξίζει και δεν πρέπει να αποδεχτούμε την συλλογιστική και τον διαχωρισμό που προσπαθούν να μας επιβάλουν γιατί όπως είναι γνωστό στην μακραίωνη ιστορία μας τέτοιους διαχωρισμούς τους πληρώσαμε πολύ ακριβά.
Όταν έρθει δε η στιγμή να περιθωριοποιήσουμε τους σύγχρονους αυτούς Εφιάλτες του Ελληνισμού αναλογιζόμενοι ότι τις ενδοξότερες στιγμές μας ως λαός τις γράψαμε όταν είμαστε μονοιασμένοι έχοντας ως κυρίαρχη σκέψη το "Ένας για Όλους και Όλοι για τον Ένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: