slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ισχυρός "δημοσκοπικός αέρας" στα "πανιά" του Δημάρχου Σύρου - Διεκδικεί νίκη ακόμα και από την πρώτη Κυριακή


Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος μαραγκος συρος
Λ
ίγο πριν την τελική ευθεία για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης με το νέο σύστημα της απλής αναλογικής και τον “Κλεισθένη” και οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τις Περιφέρειες και ορισμένους Δήμους αρχίζουν ειτε να βλέπουν το φως της δημοσιότητας είτε να διαρρέουν.
Σειρά έχει η Σύρος, πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όπου όπως δείχνουν τα δημοσκοπικά στοιχεία επιβραβεύεται το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής και εμπεδώνεται σαφές προβάδισμα του νυν Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thecaller.gr τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε το διάστημα 1-3 Νοεμβρίου δείχνουν ξεκάθαρη προτίμηση στον εν ενεργεία Δήμαρχο έναντι άλλων υποψηφίων των οποίων το ενδιαφέρον για τις δημοτικές εκλογές έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα, επίσημα ή ανεπίσημα.
Μάλιστα, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, το προβάδισμα του νυν Δημάρχου είναι υπερδιπλάσιο(!) του ποσοστού που φαίνεται να λαμβάνει ο έτερος διεκδικητής κ. Νικος Λειβαδάρας. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι των οποίων το όνομα έχει ακουστεί φαίνεται να περιορίζονται (Μαρία Καζαντζάκη, Νικόλαος Καϊλης, Ευάγγελος Χαλκιάς) σε μονοψήφια ποσοστά.
Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί οτι το εν λόγω δημοσκοπικό εύρημα "ανοίγει την πόρτα" υπό προϋποθέσεις για μια εκλογική νίκη του νυν Δημάρχου ενδεχομένως και από την πρώτη Κυριακή.
Ο δρόμος για τις εκλογές, εν αναμονή των επίσημων υποψηφιοτήτων και των προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια, είναι ακόμη μακρύς. Οι δημοσκοπήσεις επίσημες ή ανεπίσημες για λογαριασμό κομμάτων ή και των ίδιων των υποψηφίων θα δίνουν και θα παίρνουν και φυσικά αναμένουμε την επιβεβαίωση τους ή μη στην κάλπη.
Πηγή: thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: