slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φωτό Ντοκουμέντο:Ιδού η "Δημοκρατία" του άθλιου Καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


Επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, η φωτό του επικίνδυνου... εγκληματία - γνωστού... κακοποιού εκδότη του "Φιλελεύθερου" Θανάση Μαυρίδη στο αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων να υποβάλεται στην εξευτελιστική διαδικασία των αποτυπωμάτων, αποτυπώνει με τον πιο ιδανικό τρόπο το πως αντιλαμβάνεται το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία.

https://www.lykavitos.gr/foto-ntokoumentoidou-i-dimokratia-t/
Ζούμε Μέρες Χούντας - ειδικά τώρα που το Καθεστώς πνέει τα λοίσθια του. 
"Απολαύστε" λοιπόν την "Δημοκρατία" των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Οι δημοσιογράφοι στο κρατητήριο, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία
Οι δημοσιογράφοι στο κρατητήριο, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία
Η εικόνα δημοσιογράφων να περνούν τη διαδικασία του αυτοφώρου, να τους παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα και να μένουν στα κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων θυμίζει άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα.
Η διαδικασία του αυτοφώρου, που κατ΄επανάληψη και η ΕΣΗΕΑ έχει ζητήσει να πάψει να ισχύει προκειμένου να μην αντιμετωπίζονται οι δημοσιογράφοι ως κοινοί εγκληματίες, αποτελεί μια προσπάθεια εκφοβισμού. Για αυτό και οι πολιτικοί που επιθυμούν τη φίμωση της ενοχλητικής ε και ερευνητικής δημοσιογραφίας την επιλέγουν.
Καθεστώτα τύπου Ερντογάν και Μαδούρο είναι αυτά που φέρονται έτσι στους δημοσιογράφους. Στις ανεπτυγμένες και δημοκρατικές χώρες η αντιμετώπιση είναι διαφορετική. Στην Ελλάδα όμως είναι αυτή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: