slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πέτρος Ραουζαίος: Προσωπικά θα θέσω τον εαυτό μου για 1η φορά στην κρίση και στην εμπιστοσύνη σας ως υποψήφιος Σύνεδρος του Ν.Κυκλάδων , και θα ζητήσω με την ψήφο σας να με αξιολογήσετε και να με εμπιστευθείτε, αναδεικνύοντας με σε Σύνεδρο, καθώς επίσης και για 2η φορά σε Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου.

Στις 13 Μαΐου διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη των νέων Διοικήσεων σε ΝΟ.Δ.Ε. , ΔΗΜ.Τ.Ο. και την εκλογή των νέων Συνέδρων , οι οποίοι και θα εκπροσωπήσουν τα νησιά μας σε 2 Τακτικά Συνέδρια.Η ψήφος μας στις 13 Μαΐου είναι καθοριστικής σημασίας, διότι θα διαμορφώσουμε την επόμενη ημέρα της οργανωτικής διάρθρωσης του κόμματός μας , σε μία επόμενη ημέρα πάρα πολύ κρίσιμης σημασίας με τριπλές εκλογές, Ευροεκλογές , Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές.
Τα νησιά μας Αξίζουν και δικαιούνται μία καινούργια κομματική Νέα ημέρα με περισσότερη Νέα - Δημοκρατία!

Τα δύο αυτά χρόνια στις Κυκλάδες αλλά και σε όλη την Ελλάδα το κόμμα μας , μετά την εκλογή του Προέδρου μας και Αυριανού Πρωθυπουργού Κυργιάκου Μητσοτάκη, έγινε και πάλι σημείο αναφοράς απέναντι στον λαϊκισμό , στα ψέμματα και τον ωχαδερφισμό της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ . 
Καλώ όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουμε μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές και με τη συμμετοχή μας να διαμορφώσουμε μια μεγάλη και δυνατή Πατριωτική παράταξη. 

Οι ιδέες μας εκφράζουν αυθεντικά την Ελληνική κοινωνία και το τρίπτυχο Πατρίδα , Θρησκεία , οικογένεια είναι ποιο επίκαιρο και ζωντανό από ποτέ , τώρα που και οι τρεις αυτές θεμελιώδες αρχές δοκιμάζονται
όσο ποτέ!!! 





Με τον πρόεδρο Δημοκρατίας 


Οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι να αναδείξουμε τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές Κυβέρνηση και τον Πρόεδρό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυριανό Εθνοσωτήριο Πρωθυπουργό!!! 
Η επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών ΠΡΕΠΕΙ και Οφείλουμε όλοι μας να μας βρει Ανανεωμένους , Δυνατούς και Ενωμένους σαν μία γροθιά! 
Εύχομαι 
καλή επιτυχία
 σε όλους τους υποψήφιους στη ΝΟΔΕ Κυκλάδων τους συνυποψήφιους στις Τοπικές Οργανώσεις των νησιών μας , και τους συνυποψήφιους Συνέδρους!
Προσωπικά θα θέσω τον εαυτό μου για 1η φορά στην κρίση και στην εμπιστοσύνη σας ως υποψήφιος Σύνεδρος του Ν.Κυκλάδων , και θα ζητήσω με την ψήφο σας να με αξιολογήσετε και να με εμπιστευθείτε, αναδεικνύοντας με σε Σύνεδρο, καθώς επίσης και για 2η φορά σε Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου. 
Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση και συναγωνιστικούς χαιρετσιμούς
Πέτρος Ραουζαίος
Υποψήφιος Σύνεδρος Ν.Κυκλάδων &
Υποψήφιο Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Σύρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παναγία, βόηθα!!!!