slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χ. Τσαγαλάς σε Καμμένο: Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου


Έντονη ήταν αντίδραση του Χαραλάμπου Τσαγαλά, ενός εκ των νεαρών οι οποίοι ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος, προκάλεσαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου σε βάρος τους.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας για την ενέργεια των 3 νεαρών είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του». «Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει. Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».

«Θυμήσου τι μας έλεγες όταν ήρθες στο νησί μας»
Η απάντηση του Χαράλαμπου Τσαγαλά ήταν άμεση και αρκούντως αποκαλυπτική, καθώς ο νεαρός αφήνει να εννοηθεί ότι ο υπουργός κατά την τελευταία του επίσκεψη στους Φούρνους τους έλεγε άλλα απ’ όσα δηλώνει σε βάρος τους τώρα. Μάλιστα ο νεαρός προειδοποιεί ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις. Ενώ, όπως δηλώνει 15 νέοι από τους Φούρνους εδώ και αρκετούς μήνες έχουν ζητήσει να καταταχθούν στην Εθνοφυλακή αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


ΜΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: