slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

θερμή επιστολή συγχαρητήριων Έπαρχου Νάξου Ι. Μαργαρίτη στον Πρόεδρο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Μαζικής Εστίασης για την εκλογή τους.


     Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Μαζικής Εστίασης για την εκλογή τους.
   Αναλάβατε σε μία δύσκολη περίοδο. Η κρίση είναι αισθητή σε κάθε τομέα και επηρεάζει δυσμενώς τις περισσότερες επιχειρήσεις με οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Η γενική ύφεση και οι πολλαπλές υποχρεώσεις των επαγγελματιών έχει καλλιεργήσει φόβο και ανησυχία για το μέλλον.
    Πιστεύω, όμως, ότι η θέληση και ο
δυναμισμός σας μπορούν να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα, να επιλυθούν τα όποια προβλήματα και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης, που θα φέρουν την απαραίτητη ανταπόκριση των καταναλωτών με οφέλη στις επιχειρήσεις σας αλλά και στην οικονομία των νησιών μας.
  Άλλωστε εμείς έχουμε ένα «ισχυρό όπλο» την εξαιρετική πρώτη ύλη, που η επένδυση σε αυτήν μπορεί να απογειώσει τη γαστρονομία μας και να την αναδείξει σε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για τους επισκέπτες.
  Αυτός είναι και ο σκοπός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που με πάθος διεκδίκησε και κατάφερε να ανακηρυχθεί σε Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, φέρνοντας τη γαστρονομία των νησιών μας στο επίκεντρο παγκοσμίως και ενισχύοντας την ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα του κάθε τόπου, προστατεύοντας, αναδεικνύοντας και προωθώντας τον πλούτο των τοπικών προϊόντων και αναβαθμίζοντας τον πολιτισμό των γεύσεων.
  Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας υγεία και δύναμη για να επιτελέσετε το δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Ακτοπλοΐας,  Επικοινωνιών,  Κρουαζιέρας & Έπαρχος Νάξου

Ιωάννης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: