slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: «Άπλετο φως στο σκοτάδι που θέλει η παρέα των Τσίπρα – Καμμένου»




Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για προανακριτική Επιτροπή είναι μια ξεκάθαρη θέση ότι πρέπει να υπάρξει έλεγχος για τα πεπραγμένα όλων των Κυβερνήσεων μέχρι σήμερα. Αυτό τόνισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας, σήμερα, Παρασκευή 9 Μαρτίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ και στους δημοσιογράφους κ. Σταμάτη Μαλέλη και Γιάννη Καντέλη.


«Θέλαμε», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «να αναδείξουμε τις ευθύνες που έχει η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.  Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Κυβέρνηση δεν το δέχθηκε. Πρέπει να υπάρξει και άλλη προανακριτική για να πέσει άπλετο φως στο σκοτάδι που θέλει αυτή η Κυβέρνηση».

«Εμείς», πρόσθεσε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «είμαστε το κόμμα που είπαμε από την πρώτη στιγμή όλοι και όλα στο φως. Μέχρι τώρα έχουμε ψηφίσει όλες τις προτάσεις για προανακριτικές επιτροπές σε αντίθεση με την Κυβέρνηση. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

«Από την πρώτη στιγμή», ξεκαθάρισε ο κ. Λαζαρίδης, «η Νέα Δημοκρατία διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι η υπόθεση Novartis είναι ένα σκάνδαλο. Αλλά παγκόσμιο σκάνδαλο. Έχει να κάνει με τους γιατρούς και τις συνταγογραφήσεις που στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν αυξηθεί».

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε: «Ο κ. Τζανακόπουλος πήγε στον Άρειο Πάγο ως μη όφειλε και την ίδια ημέρα είχαμε δηλώσεις από τον κ. Παπαγγελόπουλο ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από την Μεταπολίτευση και μετά. Η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για να διχάσει και να πολώνει. Την επιτροπή θα την κλείσουν γρήγορα χωρίς αποτέλεσμα. Προσπαθούν να βγάλουν τη δική τους περίοδο για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη».

Εμείς», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «ζητήσαμε να φτάσει η προανακριτική μέχρι το τέλος για τα πολιτικά πρόσωπα. Αυτό θέλουν και οι πολίτες. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Όλα στο φως». 

           

Δεν υπάρχουν σχόλια: