slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης: «Ο κ. Καμμένος με τις σημερινές δηλώσεις του καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους. Ο νόμος που ισχυρίζεται ότι δεν θα εφαρμοστεί, ήδη εφαρμόζεται!»

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σε τηλεοπτική εκπομπή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Πλήρης Δήλωση


«Οι Υπουργοί της Κυβέρνησης προκαλούν τους συνταξιούχους και όλη την κοινωνία με τα ασύστολα ψέματά τους.

Οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι δήθεν ο νόμος Κατρούγκαλου δεν θα εφαρμοστεί σε ότι αφορά την περικοπή όλων των συντάξεων - διαμέσου της προσωπικής διαφοράς - είναι απολύτως ψευδείς και προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 94 του Ν. 4387/2016 που έχει ψηφίσει η Κυβέρνηση, η περικοπή της προσωπικής διαφοράς ήδη εφαρμόζεται σε όλες τις νέες συντάξεις! Τις συνέπειες ήδη βιώνουν οι δικαιούχοι σύνταξης χηρείας, καθώς και όλοι όσοι λαμβάνουν συντάξεις βάσει του Νόμου Κατρούγκαλου.

Ο κ. Υπουργός είτε έχει πλήρη άγνοια των νόμων που ο ίδιος ψήφισε, αποδεικνύοντας πόσο μακριά ζει από την πραγματικότητα και τα προβλήματα του κόσμου, είτε εσκεμμένα παραπλανά τους πολίτες.  Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους, καθώς ο νόμος που ισχυρίζεται ότι δεν θα εφαρμοστεί, ήδη εφαρμόζεται!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: