slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Πάιατ είπε ότι η έρευνα του FBI για την Novartis δεν αφορά Έλληνες πολιτικούς»



«Η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς», σύμφωνα με τον πρέσβη των Η.Π.Α. κ. Πάιατ. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας, σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha και στη δημοσιογράφο κυρία Γιάννα Παπαδάκου, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.


Ο κ. Πάιατ, συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, είπε ότι εμείς δεν παρεμβαίνουμε στην ελληνική δικαιοσύνη και συμφωνήθηκε μετά τη συνάντηση των κ. Μητσοτάκη και Πάιατ «να εκδοθεί μια ανακοίνωση από εμάς στα ελληνικά και τα αγγλικά που να αναφέρει ότι η έρευνα αφορά σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον Αμερικανικό νόμο και δεν γίνεται καμία έρευνα που να αφορά Έλληνες πολιτικούς».

Ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε ότι «το ζήτημα της συνταγογράφησης συνδέεται με τους γιατρούς», υπενθύμισε ότι το 2014 είχαμε 5.300.000 συνταγογραφήσεις μηνιαίως, ενώ το 2016 είχαμε 6.300.000 συνταγογραφήσεις, ενώ υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία και  ο Κυριάκος Μητσοτάκης «από την αρχή είπαμε όλα στο φως. Δεν πρέπει να σταματήσει αυτή τη έρευνα και σας λέω ότι εμείς έχουμε ψηφίσει όλες τις επιτροπές που έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «υπάρχουν στοιχεία ότι έχει στηθεί σκευωρία», ενώ αναρωτήθηκε «γιατί οι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν κλήθηκαν να απαντήσουν και για την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Υπενθύμισε ότι «το 2006 ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε μόνο άλλους 9 βουλευτές που υπέγραψαν για να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών», ενώ συμπλήρωσε ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει δεσμευτεί «να το κάνει πράξη μόλις του δοθεί η ευκαιρία».

Αναφερόμενος ο κ. Λαζαρίδης στο ζήτημα της κυρίας Αντωνοπούλου, επισήμανε ότι «επιβεβαιώνεται, τελικά, η ταχύτατη διολίσθηση του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησής του στο δρόμο της ηθικής απαξίωσης για να μην πούμε κατάντιας γιατί αυτή μάλλον είναι η ακριβέστερη λέξη για να περιγράψω το τελευταίο αυτό κρούσμα ανηθικότητας της κυβέρνησης».





Δεν υπάρχουν σχόλια: