slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ "Δεν θα με χρησιμοποιήσει κανείς για να πλήξει τη ΝΔ"

 Κώστας Καραμανλής-Κυριάκος Μητσοτάκης
Να κλείσει τα… στόματα όσων επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλει ο Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο πρώην Πρωθυπουργός εξέφρασε, σε στενό του συνεργάτη, την έκπληξη του όταν είδε σε πρωτοσέλιδο του «Έθνους» ότι βρίσκεται στο επίκεντρο εσωκομματικής σύγκρουσης στη ΝΔ, με αφορμή ένα έγγραφο της Τραπέζης της Ελλάδος για το 2009.
https://www.inboxnews.gr/politiki/den-tha-me-hrisimopoiisei-kaneis-gia-na-plixei-ti-nd
Μάλιστα σημείωνε πως «δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως από την ημέρα που έκανα τη δήλωση μου προσερχόμενος στο Συνέδριο».

Εκεί ο Κώστας Καραμανλής είχε εκφράσει μήνυμα ενότητας και είχε μιλήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Παράταξης στην Ελλάδα του αύριο.

Είναι σαφές πως στην Παναγή Κυριακού γνωρίζουν πως οι αντίπαλοι της Νέας Δημοκρατίας δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα για να καταφέρουν να πλήξουν την παράταξη, αλλά ο πρώην Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το όνομα του για να πετύχει κάτι τέτοιο. Άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις του Κώστα Καραμανλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι άριστες, κάτι που δεν έχουν κρύψει οι δυο άντρες όπως και την επικοινωνία που διατηρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: