slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυριαρχία Ν.Δ. και Γ. Χατζημάρκου στο Ν. Αιγαίου και Γ. Βρούτσης στις Κυκλάδες στην μεγάλη δημοσκόπηση της Καπα Research στο Νότιο Αιγαίο!

Στο ζενίθ η δημοτικότητα του
Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου
Η δημοτικότητα των βουλευτών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, υπερτερεί πολύ των υπολοίπων 3 βουλευτών.  ο Γ. Βρούτσης στις Κυκλάδες
Η δημοτικότητα Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης  Γ. Μαραγκού
ο Αλέξης Τσίπρας  υπολείπεται σε ποσοστά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ερώτημα του πόσο κοντά αισθάνεστε στον κάθε αρχηγό. Αντίστοιχα και στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μια σαφής διαφορά 8,6 ποσοστιαίων μονάδων».
Τα σημαντικότερα προβλήματα στο Νότιο Αιγαίο.....

Το πρώτο σκέλος έρευνας κοινής γνώμης που διενεργήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research, στο πλαίσιο συνδρομητικής έρευνας στις 13 Περιφέρειες της χώρας, για την καταγραφή των πολιτικών και κοινωνικών τάσεων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, παρουσιάζει σήμερα η «δημοκρατική».
Όπως έγραψε και χθες η «δημοκρατική», η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο διάστημα από 13 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου, κι έχει δείγμα 958 ατόμων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για άνδρες και γυναίκες, 17 ετών και άνω, βάσει της απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ του 2011.
Σύμφωνα με την ταυτότητα της έρευνας το μέγιστο σφάλμα αυτής υπολογίζεται στο 3,2% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται με στρογγυλοποίηση στο 0,5%.
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: