slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήνυμα από τη Νάξο έστειλε η Φώφη Γεννηματά (Φωτό)


http://www.naxiotypia.gr            Στη Νάξο βρέθηκε χθες η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Νάξου και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, ενώ το βράδυ λίγο πριν την κεντρική ομιλία της είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη.

 

Παρουσία αρκετού κόσμου που γέμισε το Θέατρο Ι. Καμπανέλης, η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε "στην κυβέρνηση της εξαπάτησης", όπως χαρακτήρισε την Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι ο νέος ενιαίος φορέας της
Κεντροαριστεράς "δεν πρόκειται να γίνει συμπλήρωμα κανενός". Τόνισε, επίσης, ότι η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, με σκοπό να βγάλει τη Χώρα από την κρίση.
Την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν η πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο Τομεάρχης Νησιωτικών πολιτικών του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλασερός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μαϊτός, ενώ την κεντρική ομιλία παρακολούθησαν ο Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρώην Δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης, ο πρώην Νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας, ο πρώην Έπαρχος Βασίλης Κορρές και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο. 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: