slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται»



Μετά τη συνεχόμενη παραφιλολογία που αγγίζει τα όρια λασπολογίας και εσκεμμένης παραπληροφόρησης οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Είναι κάτι περισσότερο από φανερό πως οι γνωστοί-άγνωστοι λασπολόγοι αναγάγουν ένα μείζον θέμα του νησιού μας σε άρρενα προσωπικής και πολιτικής αντιπαράθεσης αδυνατώντας να κατανοήσουν πως το καλό των τοπικών κοινωνιών είναι υπεράνω όλων.
Σε μία τόσο δύσκολη συγκυριακά περίοδο για το νησί μας είναι τουλάχιστον αδόκιμο να εκμαιεύονται απόψεις που δεν απηχούν του κύρους της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου και που έχουν ως μοναδικό στόχο την αήθη επίθεση σε βάρος μας.

Είναι λυπηρό αν όχι ύποπτο να αλλοιώνονται και να παραποιούνται τα λεγόμενα ενός πολιτικού φορέα του νησιού μας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την Πάρο. Τίποτε όμως από αυτά δεν μπορεί να αναχαιτίσει τη θέλησή μας να συνεχίσουμε υπεύθυνα να υπηρετούμε τον τόπο μας, όπως άλλωστε πράττουμε εδώ και χρόνια από όποιο μετερίζι έχουμε βρεθεί και χωρίς να προσβλέπουμε σε παντός είδους εξυπηρετήσεις. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.
Με αφορμή το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 07.03.2017 η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου διάφοροι τιμητές βρέθηκαν να το ανατέμνουν λέξη προς λέξη για να βγάλουν είδηση. Η αλήθεια είναι προφανής. Κάνουμε λόγο για τις αρνητικές επιπτώσεις από την εγκατάσταση ενός τόσο μεγάλου αιολικού πάρκου τόσο στο φυσικό οικοσύστημα όσο και στον τουρισμό που αποτελεί την κύρια οικονομική και παραγωγική δραστηριότητα των κατοίκων.
Από την άλλη είμαστε θετικοί στην πράσινη ενέργεια αλλά ζητούμε διασφαλίσεις ότι δεν θα υπάρξει περιβαλλοντική αλλοίωση, οικολογική καταστροφή και αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό. Συμμεριζόμαστε την αγωνία των κατοίκων της Πάρου για αρνητικές επιπτώσεις από την εγκατάσταση ενός τόσο μεγάλου σε όγκου αριθμού ανεμογεννητριών και ζητάμε εγγυήσεις από τους αρμόδιους ότι η όποια λύση προκριθεί δε θα επιφέρει πλήγμα στο φυσικό τοπίο και στον τουρισμό.
Σε αυτή την κοινωνία ζούμε, κοινά προβλήματα μοιραζόμαστε και σε αυτό προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά κυρίως μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας. Κι αυτό ενοχλεί.
Είμαστε εδώ, είμαστε κοντά σας, αγγίζουμε τον παλμό σας. Το έχουμε αποδείξει και το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου
                                                       
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: