Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Απάντηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑΞΟΥ στο Γιάννη Βρούτση

Ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται και γιατί κ. Βρούτση;

Ας θυμίσουμε στον κ. Βρούτση λίγα από τα έργα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, όντας ο ίδιος υπουργός:


     Το κλείσιμο σχολείων, τις απολύσεις εκπαιδευτικών και άλλων υπαλλήλων.           
     Την απαξίωση του νοσοκομείου της Σαντορίνης και δρομολόγηση της πώλησης του σε ιδιώτες.
     Τη διάλυση του Νοσοκομείου Νάξου και τη συγχώνευση του με της Σύρου, τη  συντήρηση της διακομιδής των ασθενών με φίλια καΐκια.
     Τη καθήλωση της ποσότητας της σμύριδας στους 4.000 τόνους και τον αποκλεισμό των νέων σμυριδεργατών. Τη προώθηση  νόμου για  το κλείσιμο των σμυριδωρυχείων.
     Τη καταδίωξη των κτηνοτρόφων της Ορεινής Νάξου με Φυλακίσεις και τον αποκλεισμό των προϊόντων τους από την αγορά.
     Το κλείσιμο των Δημοσίων Υπηρεσιών στις Κυκλάδες (ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ)
     Τη διαφθορά και το πελατειακό κράτος που είχε εγκαταστήσει στις Κυκλάδες.
     Τις χαριστικές ρυθμίσεις στον ιδιοκτήτη του Νεωρίου Σύρου που δεν ωφέλησαν τους εργαζόμενους και όξυναν το πρόβλημα της βιωσιμότητας.

Κύριε Βρούτση αντί να μιλάτε για αξιακή και θεσμική παρακμή, καλύτερα απολογηθείτε στους χρεωμένους νοικοκυραίους, εμπόρους, επιχειρηματίες και αγρότες του νησιού και να εξηγήσετε εάν ποτέ και με ποιο τρόπο θα αποπληρώσει η ΝΔ τα 210.835.840,00 ευρώ που χρωστάει στις τράπεζες.  Αλήθεια όταν ναυλώνατε τα HIGHSPEED στις εκλογές  είχατε πει στους ψηφοφόρους σας ότι το εισιτήριο θα το πλήρωναν τελικά πιο ακριβά;
Κύριε Βρούτση  μιλάτε για προπηλακισμούς ως δήθεν τιμητής της νομιμότητας. Τότε ζητήστε να επανέλθει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στη Νάξο να τελειώσει την έρευνα της για τους  εκβιασμούς αγνώστων με εκρηκτικά το 2013.
Κύριε Βρούτση  μιλάτε για δηλητηρίαση της κοινωνίας, εσείς που διαλύσατε  τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI για να σώσετε τις γερμανικές και τις γαλλικές τράπεζες,  ποτίζοντας  πικρό φαρμάκι όλους τους Έλληνες συνταξιούχους

Ποιος κρύβεται τελικά κ. Βρούτση;

Κύριε Βρούτση, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και οι βουλευτές που επισκέφθηκαν τα νησιά μας πολλές φορές, μαζί με τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α,  ποτέ δεν κρύφτηκαν ούτε ντράπηκαν, αλλά βρέθηκαν μέσα στην κοινωνία με τους συμπατριώτες μας, χωρίς να φοβούνται και χωρίς να συνοδεύονται από αστυνομικούς γιατί δεν ένιωθαν καμία ενοχή, ενώ εσείς  κυκλοφορείτε με τη συνοδεία δεκάδων αστυνομικών όχι γιατί κινδυνεύετε από τους φιλήσυχους Κυκλαδίτες, αλλά γιατί νιώθετε φόβο και ενοχές αναγνωρίζοντας τα εγκλήματα που έχετε κάνει κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που αναζητείτε και καλείτε σε προβοκατόρικες αντιπαραθέσεις έξω από τις κλειστές εκδηλώσεις σας, δεν συμμετέχουν ποτέ σε αντισυγκεντρώσεις, οι οποίες δεν έχουν σχέση με τη κουλτούρα της αριστεράς, αλλά με τη πρακτική  της δικής σας παράταξης με τα γνωστά εγκληματικά αποτελέσματα στο παρελθόν.
Σήμερα τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που αναζητείτε ασχολούνται με την ανασυγκρότηση των ερειπίων που αφήσατε φεύγοντας. Τα αποτελέσματα της δουλειάς τους τα βλέπουμε στα νοσοκομεία των Κυκλάδων, στα περιφερειακά ιατρεία, στην αεροπορική βάση του ΕΚΑΒ στην Σύρο, στην λειτουργία του αεροδρομίου  της Πάρου, στην εκκίνηση της κατασκευής του φράγματος του Τσικαλαριού, στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών, στο άνοιγμα όλων των σχολείων του νομού, στην αποκατάσταση πολιτιστικών μνημείων, στην αύξηση του τουρισμού, στην εκπόνηση μελέτης για το σμυριδικό και στην αντίστοιχη ολοκληρωμένη πρόταση προς τους σμυριδεργάτες.
Όσο για τα λαμόγια που ψάχνετε μη κουράζεστε, θα τα βρείτε να κοσμούν την παράταξη σας ή ευκολότερα ταξινομημένα στις γνωστές λίστες των φοροφυγάδων, Lagarde, Μπόργιανς κλπ
Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑΞΟΥ

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Βρούτσης έκανε τέτοια πράγματα; Κατηγορείτε τον Σωτήρα μας; Πιπέρι θα σας βάλουμε στο στόμα παλιοσυριζαίοι!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ; ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να φέρνει μαζί του το γιο του που είναι και καλός στο καρατε

ASTRID είπε...

Άμεση και αξιόπιστη δανείου.
Έχω ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθούν για τη χορήγηση ειδικών δανείων
βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα από 2000 ευρώ έως 1.000.000 ευρώ σε κανέναν
σοβαρό που θέλουν για το δάνειο αυτό. 3% τόκοι του έτους σύμφωνα με το ποσό που είστε έτοιμοι, επειδή
την συγκεκριμένη δεν είμαι παραβιάζει την τοκογλυφία πράξη. Μπορείς
επιστρέψει στο μέγιστο ανάλογα με το ποσό του έτοιμο 3 έως 25 ετών. Εναπόκειται σε σας για να δείτε
για μηνιαίες πληρωμές. Ζητώ μόνο μια αναγνώριση του χρέους
χειρόγραφη πιστοποιημένα καθώς και ορισμένα έγγραφα για την παροχή.
Εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: lucastrid123@gmail.com