slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το παραμύθι γιατί πολύ απλά δεν έχει δράκο...

Του Δημοσιογράφου Νίκου Στέφου 
Οι Συριζαίοι επιχειρούν να ισοφαρίσουν το κρυφό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και τις μυστηριώδεις επαφές του εκεί, με την αγορά από τη Μαρέβα Μητσοτάκη ενός διαμερίσματος στη γαλλική πρωτεύουσα την εποχή που εκείνη ήταν εν διαστάσει με τον Κυριάκο... Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν εδώ γιατί παράγινε με αυτή την ιστορία :
Η Μαρέβα είναι μια δυναμική γυναίκα προερχόμενη από πλούσια μεγαλοαστική οικογένεια της Πολωνίας με παράδοση στη φαρμακοβιομηχανία και στα έργα τέχνης. Η ίδια με λαμπρές σπουδές στο Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια του εξωτερικού έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό ως επιχειρηματίας. Δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι μια πλούσια γυναίκα ούτε φυσικά είχε κανέναν λόγο να το κρύψει.
Το Μαξίμου επιχειρεί να χτυπήσει τον Κυριάκο επειδή δεν δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του την
αγορά από τη Μαρέβα ενός διαμερίσματος στο Παρίσι την εποχή που οι δυο τους ήταν εν διαστάσει!
Και ρωτώ εγώ. Πού είναι το έγκλημα; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν τότε εν διαστάσει και είχε κάθε δικαίωμα να μη δηλώνει την περιουσία της εν διαστάσει συζύγου του! Ή μήπως έχουν οι Συριζαίοι την απαίτηση να ήταν η Μαρέβα μέσα στην κατάθλιψη και να μη συνέχιζε τη ζωή της;
Τα λεφτά ήταν δικά της! Και είναι δικά της! Τα κερδίζει από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και έχει το δικαίωμα να τα κάνει ό,τι θέλει!!!
Τουλάχιστον εκείνη δεν σιτίζεται από το ελληνικό Δημόσιο ούτε διορίστηκε σκανδαλωδώς όπως η Περιστέρα Τσίπρα...
Ούτε παίρνει το πρωθυπουργικό τζετ για να δείξει στα παιδιά της τη Disneyland!!!
Φαίνεται πως μερικοί στην Ελλάδα επιμένουν να θέλουν τις συζύγους των πολιτικών κακομοιριασμένες και άβουλες γυναικούλες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ή το πολύ πολύ να είναι διορισμένες στο Δημόσιο.
Ε αυτά τελειώσανε! Κι ας το πάρουν γρήγορα χαμπάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: