slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Δ.Κ. ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ





Μεγάλη επιτυχία είχε η χτεσινή συνάντηση του Δημάρχου Πάρου και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου στο Δημαρχείο.



Είναι ξεκάθαρο ότι το μεγαλύτερο μέρος του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πάρου, αφορούν έργα που γίνονται στην Δημοτική Κοινότητα Πάρου, τα οποία όμως εξυπηρετούν ολόκληρο το νησί.



Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε έργα πνοής για την Πάρο όπως είναι τα δυο ΕΣΠΑ της αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κώστος-Παροικία και η κατασκευή συνοδών έργων μονάδας αφαλάτωσης Παροικίας Πάρου καθώς και ο Στρατηγικός Σχεδιασμός Κεντρικού Λιμένα Πάρου. Επίσης αναφέρθηκε στην πρόθεση για να γίνει σοβαρή προσπάθεια επίλυσης του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Παροικία και στην προσπάθεια ανάδειξης του παραδοσιακού οικισμού και τόνωσης της τοπικής αγοράς.



Κλείνοντας, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, η διατήρηση της καλής εικόνας του νησιού και η προβολή του ως προορισμό διαφυλάσσοντας πάντα την ιστορία, την παράδοση και την ιδιαιτερότητα του τόπου.








Α
Θέμα: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Δ.Κ. ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: