slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου στηρίζει τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Χώρα Νάξου - αριθμός πρωτ. 2140- 19/6/2017

Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου στα πλαίσια του σχεδίου τουριστικής πολιτικής ως αναπτύχθηκε από το νέο Δ.Σ κατά το τελευταίο δίμηνο, ένταξε την ενίσχυση και προώθηση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων καθώς  αυτές αποτελούν πόρους τουριστικής ωφέλειας, διαφοροποίησης και ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, μέτα από μία αποτελεσματική συνάντηση με το απερχόμενο ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα και περήφανα την μεγάλη προσπάθεια  που καταβάλεται για την οικονομική και διοικητική επανόρθωση του ΑΟΝ.
Το Δ.Σ της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1)      Να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος διαμονής, τόσο στην εξεύρεση κατάλληλου καταλύματος όσο και στον περιορισμό της δαπάνης σε λειτουργικό κόστος.
2)       Να ζητήσει απ’  τα μέλη την οικονομική στήριξη.
3)      Να προβάλλει στα μέλη της, τα οφέλη και τα κίνητρα χορηγίας στη μεγάλη εθνική κατηγορία Α1 βόλλεϋ γυναικών.
Η Ένωση Ξενοδόχων καλεί όλους τους τουριστικούς φορείς και το Δήμο Νάξου, να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στη μεγάλη προσπάθεια διατήρησης του Πανναξιακού ΑΟΝ στο κορυφαίο διασυλλογικό επίπεδο, ώστε να συνεχίσει να γράφει τη δική του ιστορία δίπλα στις σπουδαιότερες Ελληνικές ομάδες.

Με τιμή,
Πρόεδρος
Αντιπρόεδρος
Γεν. Γραμματέας
Ταμίας
Μέλος

Βαγγέλης Κατσαράς
Αλέξανδρος Φραντζέσκος
Μανώλης Μπαρδάνης
Γιάννης Πολυχρονάκος
Στέλιος Βαθρακοκοίλης


Δεν υπάρχουν σχόλια: