slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ωράριο αποκομιδής απορριμμάτων στην παραλία Νάξου

Φωτο: cycladesvoice.gr
Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου οι καταστηματάρχες θα μπορούν να βγάζουν τους κάδους τους από τις 7:00 έως τις 8:00 το πρωί και από τις 4:00 έως τις 5:00 το απόγευμα, ώρες κατά τις οποίες θα περνά το απορριμματοφόρο του δήμου να τους αδειάζει. Να υπενθυμιστεί ότι φέτος στην παραλία της Χώρας Νάξου, εφαρμόζεται νέο σύστημα για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Σύμφωνα με αυτό:

1. Όλα τα καταστήματα υποχρεωτικά θα προμηθευτούν κάδο (-ους) με ρόδες κατάλληλους για την αποκομιδή αστικών απορριμμάτων σε απορριμματοφόρο όχημα και αναλόγου όγκου, σε σχέση με τα απορρίμματα που παράγει το κάθε κατάστημα.
2. Ο κάθε κάδος υποχρεωτικά θα αναγράφει το όνομα του κάθε καταστήματος και ο κάδος (-οι) θα φυλάσσεται εντός αυτού.
3. Οι ώρες αποκομιδής των κάδων στον παρόντα χρόνο ορίζεται 06:00 - 08:00 και 11:00 - 12:00 π.μ.(σε αλλαγή ωραρίου αποκομιδής θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση).
4. Ο χώρος τοποθέτησης των κάδων με μέριμνα των καταστηματαρχών, θα μεταφέρεται λίγο πριν τις ώρες της αποκομιδής, όπως παραπάνω ορίζεται θα καθοριστεί σε συγκεκριμένη εσοχή.
5. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχουν χύμα σακούλες, χαρτόνια κ.λπ. αντικείμενα έξω ή γύρω από τους κάδους ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο της παραλίας.
Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ζητά από τους πολίτες να τηρήσουν "πιστά" όλα τα παραπάνω διότι σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν πρόστιμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: