slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συγχαρητήρια Ζαννετίδη στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου - Κυκλάδων για τη διάκριση στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

 

Τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου - Κυκλάδων κ.κ. Χριστοφόρου και Τζίντζο δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Γαστρονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης, προκειμένου να τους συγχαρεί για τη νέα σημαντική διάκριση της Λέσχης στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διπλής έκθεσης Detrop - Oenos στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου - Κυκλάδων απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία “Team of the year”, προβάλλοντας διεθνώς τη γαστρονομία και τα προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου.


Ο κ. Ζαννετίδης δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες, αλλά και την ικανοποίησή του για την εξαιρετική συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, επιστέγασμα της οποίας ήταν η επιτυχής έκβαση της διεκδίκησης του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019. Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Χριστοφόρου και Τζίντζος ευχαρίστησαν τον αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξη της Περιφέρειας, η οποία - συμμετέχοντας μεγάλες εκθέσεις και διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας - δίνει τη δυνατότητα στους σεφ του Νοτίου Αιγαίου να προβάλλουν διεθνώς το ταλέντο και τις δημιουργίες τους.
Η συνεργασία με την Περιφέρεια θα συνεχιστεί το ίδιο στενά και δημιουργικά, με την ενεργό συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων σε κάθε εκδήλωση, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης, με κορύφωση το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: