Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Κόλαση με το οικογενειακό (;) ταξιδάκι αναψυχής Τσίπρα στο Παρίσι
Μείζον πολιτικό θέμα προκύπτει, μετά τις αποκαλύψεις του Άδωνι Γεωργιάδη πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για ταξιδάκι αναψυχής στο Παρίσι.http://www.lykavitos.gr/archives/446856

Όπως μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφήνει να εννοηθεί, τον Τσίπρα συνόδευαν στην Γαλλική πρωτεύουσα μέλη του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος του και ο σκοπός του ταξιδιού δεν είχε καμιά σχέση με τις επενδύσεις και τις συζητήσεις για το χρέος, όπως ανέφερε χθες το non paper του Μαξίμου.

Το ζήτημα, εφόσον αποδειχτούν οι καταγγελίες της ΝΔ, είναι πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αφού δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της κυβέρνησης χρησιμοποιούν το πρωθυπουργικό αεροsκάφος σαν… ΙΧ μέσο μεταφοράς για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους αναγκών.

Ακριβώς το ίδιο έκαναν και λίγες μέρες πριν Καμμένος και Παππάς οι οποίοι για μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ τους επίσκεψη σε εκδήλωση της Ομογένειας στις ΗΠΑ παραμονή της ορκομωσίας Τραμπ – ήταν μάλιστα και ακάλεστοι – χρησιμοποιήσαν το πρωθυπουργικό Gulfstream για ένα ενσταντανέ με χαμηλόβαθμα στελέχη του επιτελείου του νέου Αμερικανού Προέδρου.

Η κοινή γνώμη πλέον είναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ από το πρωτοφανές και απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ όλων αυτών, που στο όνομα μαι ψευδεπίγραφης «αντισυστημικότητας» κατέλαβαν την Βαστίλη του Μαξίμου παραμυθιάζοντας το πόπολο με ένα κάρο ψέματα, και τώρα σαν σύγχρονοι Λουδοβίκοι χρησιμοποιούν το Κράτος και τις δομές του, λες και είναι προσωπικό τους τσιφλίκι.

Βεβαίως όλα εδώ πληρώνονται.

Και η ώρα του Ταμείου για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πλησιάζει…

Lykavitos.gr

Η εκδοχή του Μαξίμου για το… ταξιδάκι Τσίπρα

Απαντήσεις για τη στάση που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι, ερχόμενος από τη Λισαβόνα, επιχείρησαν να δώσουν κυβερνητικές πηγές, με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Οι κυβερνητικές πηγές σημείωναν πιο αναλυτικά, ότι «τις τελευταίες ώρες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διακινεί σε δημοσιογραφικούς κύκλους αήθεις και ψευδείς πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος για να πάει διακοπές. Τον ενημερώνουμε ότι το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού, τόσο το ελληνικό όσο και το διεθνές, δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί ούτε στο σπίτι του, πόσο μάλλον στο εξωτερικό.

Για να τελειώσει όμως η σπέκουλα και για να γνωρίζει ο λαός ότι έχει να κάνει με κοινούς συκοφάντες, ας ακούσει ο κ. αντιπρόεδρος της ΝΔ: Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία ήταν ενήμερη τόσο η ελληνική πρεσβεία όσο και η γαλλική κυβέρνηση».

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές δημοσιοποιούν τις επαφές που είχε εκεί η κυβέρνηση: ειδικότερα «είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες».

Και, εν συνεχεία, «επέστρεψε στην Αθήνα την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου το πρωί αναχώρησε από την Αθήνα για την Σερβία, ενώ την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Από ότι φαίνεται είναι ακριβώς το αποτέλεσμα της συνεδρίασης αυτής που έχει οδηγήσει τα πανικόβλητα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να κατασκευάζουν συγκρούσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης τη μια μέρα και να διακινούν ανυπόστατες ειδήσεις και ψεύδη την επόμενη. Θα ήταν προτιμότερο όμως να σιωπούν αν θέλουν να αποφύγουν τον αυτοεξευτελισμό τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα όφειλαν αν είχαν στοιχειώδη αυτοσεβασμό, να αφήνουν τα παιδιά του πρωθυπουργού έξω από την πολιτική αντιπαράθεση.
Η στάση τους είναι αρκούντως χυδαία και χωρίς να αναφέρονται σε αυτά», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές που καταλήγουν με ένα σκωπτικό υστερόγραφο: «Σε επόμενη ανακοίνωση μας θα μπορούσαμε να τους ενημερώσουμε και για το καθημερινό διαιτολόγιο του πρωθυπουργού αλλά και άλλων μελών της κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :