slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο μεγάλο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης κατεβαίνει σε ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων;



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Naxios, ένα όνομα με μεγάλη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση πιθανόν να είναι υποψήφιος στο νομό μας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.



 Πρόκειται για τον  Βαγγέλη Περρή, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νέα Δημοκρατία και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

Ο Β. Περρής έχει καταγωγή από τη Σύρο, σπούδασε αρχιτεκτονική στην Ιταλία και έχει βρεθεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz, όπως η Ρούλα Κορομηλά και ο Θέμος Αναστασιάδης. Τα τελευταία χρόνια ήταν στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και την Ευγενία Μανωλίδου. Εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό Panorama και είναι ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στην παραλία της Ερμούπολης.
Σε περίπτωση που κλείσει η συμφωνία, η ΝΔ θα έχει ενισχύσει σημαντικά το ψηφοδέλτιο της στις Κυκλάδες, αφού ο Βαγγέλης Περρής είναι ευρέως γνωστός και χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο νησί της Σύρου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο όνομα της showbiz ο κ. Αναστασιάδης; Καλά αυτόν δεν τον βρίζατε ως κωλοπασόκο;
Άλλη μία κωλοτούμπα στο ενεργητικό σας λοιπόν...............

Naxios είπε...

Ανεξάρτητα με το τι πιστεύουμε εμείς για τον Αναστασιάδη, δεν παύει να είναι ένα άτομο με μακροχρόνια παρουσία στην showbiz και εκπομπές που χτυπάνε μεγάλα νούμερα. Και τον Ανδρέα τον θεωρούμε λαοπλάνο και καταστροφέα της Ελλάδας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν ήταν ένα μεγάλο όνομα της ελληνικης πολιτικής.