Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Φοίβος – Παναγιώτης Παρασκευόπουλος:«Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θα πει ποτέ ψέματα στους πολίτες» Πηγή:www.dimokratiki.gr

Ο κ.Φοίβος – Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, είναι ένας εκ των στενών συνεργατών του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στις εσωκομματικές εκλογές που διενεργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016, ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης του κόμματος στο Νότιο Αιγαίο.
Ο 36χρονος, τραπεζικός υπάλληλος, που έχει πολιτευτεί στις Κυκλάδες (υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σερίφου, Σίφνου, Μήλου και Κιμώλου με τον συνδυασμό  «Νέα Εποχή για τα νησιά μας», με επικεφαλής τον νυν αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινο), συγκαταλέγεται μεταξύ των στενών πολιτικών φίλων του
κ. Μητσοτάκη.
Συμμετέχει στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη μαζί με τους κ.κ. Χρήστο Μέτιο, Μανώλη Γραφάκο, Νίκο Κωστόπουλο, Γιώργο Καλτσογιάνννη, Θανάση Σταυρόπουλο, Βίκυ Ευταξά, Νάσο Μπαλέρμπα,  Βίκυ Νάκου και Κώστα Φωτίου.
Όλοι τους είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την επαρχία και συνέβαλαν τα μέγιστα στον προεκλογικό αγώνα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Παρασκευόπουλος έλκει την καταγωγή του από την Μήλο, είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος της Νομικής Σχολής Αθηνών και πτυχιούχος του ΤΕΙ Πειραιά (Τμήμα Λογιστικής). Είναι μέλος της Ελληνικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Αθηνών κι εργάζεται στην Eurobank.
Στην μίνι-συνέντευξη που ακολουθεί, μιλάει στην «δημοκρατική» για τις πολιτικές εξελίξεις, την εκλογική ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, ενώ για την ανανέωση στα ψηφοδέλτια του κόμματος δηλώνει ξεκάθαρα ότι: «Η Νέα Δημοκρατία σήμερα έχει την ιστορική ευκαιρία να εκφράσει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, θέτοντας τις βάσεις για έναν υγιή και γόνιμο διάλογο με τους πολίτες».
Μιλώντας, για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζει ότι: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πει ποτέ ψέματα στους πολίτες».
Η συνέντευξη αναλυτικά:
• Κύριε Παρασκευόπουλε, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε «εκλογική» μάχη. Πότε βλέπετε εκλογές καθώς αυτή η κυβέρνηση φαίνεται πλέον ότι «σέρνεται» υπό το βάρος των εξελίξεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό;
Η Νέα Δημοκρατία δίνει υπεύθυνα τη μάχη της αλήθειας προς όλους τους Έλληνες καθημερινά. Η ανεπάρκεια της Κυβέρνησης στη διαχείριση της καθημερινότητας έχει αποτυπωθεί πλέον στη συνείδηση της κοινής γνώμης και από εκεί ξεκινάει η πολιτική υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αυτή η διαχειριστική ανεπάρκεια και στην οικονομία εμποδίζει την ανάδειξη των παραγωγικών Ελλήνων και την αξιοποίησή τους ως εμπροσθοφυλακή της αναπτυξιακής προσπάθειας της χώρας.
• Μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει ανανέωση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη για νέα πρόσωπα που θα φέρουν άλλον ‘αέρα’ στην παράταξη;
Ο ίδιος ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης αρχές Οκτωβρίου 2016 προανήγγειλε ευρεία ανανέωση στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Όλα τα στελέχη αξιολογούνται και τα παλιά και τα νέα. Ο σκοπός της αξιολόγησης είναι να γίνουμε όλοι καλύτεροι. Εκτιμάται δε η συνολική παρουσία όλων μας και στο κόμμα και στην κοινωνία. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα έχει την ιστορική ευκαιρία να εκφράσει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θέτοντας τις βάσεις για έναν υγιή και γόνιμο διάλογο με τους πολίτες.
• Σύμφωνα με το Καταστατικό του κόμματος είστε ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας των κομματικών οργανώσεων της δικής σας περιοχής ευθύνης; Τι θα έπρεπε να γίνει για να βελτιωθούν κάποιες αδυναμίες κατά την άποψή σας καθώς πρόκειται για νησιωτική περιοχή;
Πριν από δέκα περίπου μήνες κλήθηκαν τα μέλη του κόμματος να εκλέξουν με ανοιχτές διαδικασίες τα Δ.Σ. των Τοπικών Οργανώσεων και τα μέλη των ΝΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό της Ν.Δ. τα εκλεγμένα μέλη έχουν την πλήρη ευθύνη της λειτουργίας των συλλογικών οργανώσεών τους. Θεωρώ ότι όλοι οι εκλεγμένοι των οργανώσεων στην περιοχή ευθύνης μου κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να εκφράσουν τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας και να πείσουν τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτή την ιστορική παράταξη που θα βγάλει την χώρα από τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
• Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόσφατα μίλησε για την ανανέωση του μητρώου μελών. Θα λειτουργήσει θετικά αυτό κατά την άποψή σας;
Με τη δημιουργία του μητρώου πολιτικών στελεχών, μπορούμε πλέον να ενεργοποιήσουμε νέα πρόσωπα και να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά στελεχών. Μια νέα γενιά στελεχών με παρουσία σε όλη την Ελλάδα.
Ο σκοπός μας είναι να ανοίξουμε τις πόρτες σε νέους που θέλουν να προσφέρουν. Στόχος είναι «να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις κομματικές δομές και στην κοινωνία των πολιτών που έχει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τα κοινά».
• Ανήκετε στον στενό κύκλο συνεργατών του κ. Μητσοτάκη. Ποιο είναι το «στοίχημα» που έχει βάλει ο ίδιος για την χώρα και για τη Ν.Δ.;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πει ποτέ ψέματα στους πολίτες, θεωρεί δε ότι η προσπάθειά του στηρίζεται από όλο και μεγαλύτερα τμήματα του Ελληνικού λαού. Πηγή:www.dimokratiki.gr

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είμαι ήσυχος και σίγουρος ότι ο Κούλης δε θα μας πει ψέμματα. Δηλαδή αν ρωτάγαμε κάποιο συνεργάτη του Τσίπρα προεκλογικά θα μας έλεγε ότι θα μας φλόμωνε στο ψέμα;;;;;
Σοβαρέψου Νάξιε και μην αναπαράγεις οποιαδήποτε μαλακία