slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το μυστικό ραντεβού Καραμανλή-Μητσοτάκη

Συνάντηση κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο σπίτι του στην Κηφισιά, με παρόντες μόνο τις συζύγους των δυο ανδρών.
Ήταν η πρώτη επαφή Καραμανλή-Μητσοτάκη, μετά την συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες από την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Παρά το γεγονός όμως ότι είχε συμφωνηθεί να μην διαρρεύσει τίποτα η Συγγρού έδωσε στη δημοσιότητα σημεία από το τι διημείφθη μεταξύ των δυο ανδρών.
Σύμφωνα λοιπόν με την πλευρά Μητσοτάκη:

- Έγινε εκτενής συζήτηση για την προσεχή πολιτική επικαιρότητα και συμφώνησαν, αν και με διαφορετική αφετηρία και επιχειρηματολογία, ότι ενδεχομένως το φθινόπωρο να βρεθούμε ενώπιον σημαντικών πολιτικών εξελίξεων.

- Και οι δυο θεωρούν, ότι υπό την κοινωνική πίεση και ενώπιον πολλών αδιεξόδων στην οικονομία, ο Αλ. Τσίπρας δεν αποκλείεται να προσφύγει στις εκλογές.

-Υπήρξε διαφωνία ως προς τη στρατηγική του Αλ. Τσίπρα

-Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η Ν.Δ. είναι σε καλό δρόμο

-Συζητήθηκε αναλυτικά η στρατηγική της Ν.Δ. ειδικά για το αίτημα περί εκλογών με το Κ. Καραμανλή να κρατά πιο μετριοπαθή στάση

-Επιβεβαιώθηκε ότι ο δίαυλος επικοινωνίας θα μείνει ανοικτός

Πάντως, είναι αξιοσημείωτο ότι από την πλευρά Καραμανλή διαψεύδονται όλα όσα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: