slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φιλοξενία και ξενάγηση αυστριακών δημοσιογράφων στη Νάξο

 
Στα σημαντικότερα σημεία πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος της Νάξου ξεναγήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δημοσιογράφοι από την Αυστρία.
Η φιλοξενία της επταμελούς αποστολής εντάχθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη των πέντε νησιών. Την αποστολή αποτελούσαν οι δημοσιογράφοι Mrs. Patricia SHAMS (20 Minuten), Mrs. Myrte MÜLLER (Blick am Abend), Mrs. Miriam ZOLLINGER (Tele&TV Star), Mrs. Anouk Arbenz (Unternehmerzeitung) και ο Mr. Dr. Charles Ritterband (Tachles), τους οποίους συνόδευαν η Mrs. Yvonne Scholer (Aegean Airlines) και η Μαρία Λεμονή, εκπρόσωπος του ΕΟΤ της Αυστρίας.



Σύμφωνα με τον δήμο, "προσπάθεια και στόχος είναι να επισκεφθούν τη Νάξο τουριστικοί πράκτορες από την Αυστρίακαι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενδυναμώνοντας την προσπάθεια για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τα πέντε νησιά του δήμου".

Επίσης, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις του νησιού για την προσφορά τους, τις υπηρεσίες τους και την πολύτιμη συμβολή τους. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι οι: “Naxos Resort”, “Nissaki Restaurant”, Ταβέρνα «Αποστόλης» στη Χώρα και «Πλάτανος» στην Απείρανθο, το Τουριστικό Γραφείο “Naxos Sun Holidays”, το ΚΤΕΛ Νάξου, το “Fun Car”, η “Blue Star Ferries” και το κατάστημα αναμνηστικών δώρων «Υπερώον» στην Απείρανθο. Ευχαριστίες εκφράστηκαν και προς την ξεναγό κα Ευδοξία Ψαρρά.

«Οι χορηγίες αυτές είναι αξιέπαινες και πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση, καθώς η θερμή υποδοχή και φιλοξενία είναι ο καλύτερος τρόπος διασφάλισης της προβολής και δημοσιότητας των νησιών μας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο εξωτερικό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ειδήσεις: Νάξος

Δεν υπάρχουν σχόλια: