slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ααισιοδοξία από το νέο "σπίτι" της ΛΕ.ΜΟ.Ν - BE MY HERO

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της “ΛΕ.ΜΟ.Ν. –
 
 
Be My Hero”, στο άλσος τη Έλλης.

Το πρωί της Κυριακής, μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου και συμμετείχαν στο "στήσιμο" του νέου σπιτιού, της Λέσχης, σχεδιάζοντας, ζωγραφίζοντας και διακοσμώντας το, με θέματα σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών.
Το "σπιτάκι" BE MY HERO που βρίσκεται στο Άλσος της Έλλης στη Χώρα Νάξου, το παραχώρησε στη ΛΕ.ΜΟ.Ν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Εκεί θα είναι χώρος συνάντησης και ενημέρωσης για όποιον ζητά πληροφορίες σχετικά με τη δράση BE MY HERO - ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ" για τη δωρεά μυελού των οστών, αλλά και για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Χώρας Νάξου, το τριήμερο 5, 6 και 7 Μαΐου.





Το περίπτερο θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο κάθε Κυριακή από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι.

Η ΛΕ.ΜΟ.Ν. ευχαριστεί θερμά την Ελευθερία Μαθιάσου, Ειρήνη Μπαρδάνη, Κυριακή Ημέλλου, το NAXOS COMPUTER, τον κ. Μαθιάσο Μιχάλη για τα ηχεία που πρόσφερε, την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ που τίμησε την εκδήλωση της Κυριακής, το FAΝDAZIA GRAPHICS για την δημιουργία της μασκότ της ΛΕ.ΜΟ.Ν – ΒΕ ΜΥ ΗΕRO (τον Εθελοντούλη το Νάξιο), τον κ. Τσολάκη Γιάννη πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: