slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άδωνης Γεωργιάδης εναντίον Παναγιώτη Καμμένου: «Το πολιτικό του τέλος είναι κοντά». Νέος γύρος αντιπαράθεσης. Και βολές κατά του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ.


Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Όλες οι νέες δημοσκοπήσεις δίνουν στους Ελεύθερους Έλληνες ποσοστό γύρω στο 2%, δηλαδή ότι το κόμμα δεν μπαίνει στη Βουλή.
Ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ακολουθούν την πτωτική πορεία, τη δημοσκοπική συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως προέδρου της ΝΔ
Στις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real news». Παράλληλα και στην εκπομπή της Κυριακής στον ΣΚΑΙ του Τάκη Χατζή.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι με την ανασύνταξη της παράταξης θα επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που πήγαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ότι «το πολιτικό τέλος του κ. Καμμένου» είναι κοντά. Τονίζει ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι είναι ενωτικός και ότι «θέλει τη σύνθεση και όχι τη διαίρεση» και παράλληλα, «έχει δημιουργήσει την ελπίδα ότι κάτι καλό θα γίνει σε αυτή τη χώρα».

Κατά τον κ.Γεωργιάδη σε συζητήσεις του υπάρχει μια συνεχής συρρίκνωση των ΑΝΕΛ από το 2012, όταν είχε τριπλάσια ποσοστά .
Μια πτώση επιρροής και εμπιστοσύνης έγινε οριακή στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου και τώρα έχει γίνει μεγάλη και μη αναστρέψιμη. Στο ΣΚΑΙ ειδικότερα ο κ,Γεωργιάδης τόνισε την υποκριτική πολιτικά στάση του υφυπουργού Μαξίμου κ. Τέρενς Κουίκ των ΑΝΕΛ απέναντι στη κ.Μέρκελ και την πολιτική λιτότητας της Κυβέρνησής της, απέναντι στο Τρίτο Μνημόνιο, στην εποπτεία της Τρόικας κλπ και στην πλήρη αναξιοπιστία που έχουν επιδείξει από τότε μέχρι σήμερα Καμμένος και ΑΝΕ. Από τις διαδηλώσεις, τόνισε ο κ,Γεωργιάδης με επικεφαλής τον υφυπουργό Τέρενς Κουίκ έξω από το κτίριο της Γερμανικής Πρεσβείας έχουν περάσει στην πλήρη υποταγή, στην πλήρη αναξιοπιστία τους πολιτικά, Και βεβαίως στα κοινά ψευδή ΑΝΕΛ- ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η ΝΔ δεν έψαξε τον «αντι-τσίπρα» στο πρόσωπο του νέου προέδρου. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές σπουδές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, μιλάει πολλές γλώσσες, που ο κ. Τσίπρας δε μιλάει, με σπουδαία εργασιακή εμπειρία, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με κατάρτιση, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με διεθνείς επαφές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει», αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, εκφράζει την άποψη ότι «όσο παραμένει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα στην εξουσία, τόσο μεγαλύτερη ζημιά συμβαίνει στη χώρα» και επισημαίνει ότι και στο μέλλον η ΝΔ θα ψηφίζει νομοσχέδια με τα οποία είναι ιδεολογικά σύμφωνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει συναίνεση στον κ. Τσίπρα, αλλά «συναίνεση στη χώρα».
Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει για τον Ευ. Μεϊμαράκη ότι «έχει και ρόλο και μέλλον στην παράταξη», χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή «ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα» της ΝΔ και επισημαίνει σχετικά με τον Αντώνη Σαμαρά ότι «στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν ρόλοι για έναν πρώην πρωθυπουργό».

ΑΝΕΛ για δημοσκοπήσεις: Επιμένουν στο γνωστό τροπάριο, το παιχνίδι ψεύτικων εντυπώσεων0 σχόλια
Τι δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων

«Επιμένουν στο γνωστό τροπάριο - το παιχνίδι ψεύτικων εντυπώσεων - οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, που έσπευσαν να δώσουν προβάδισμα στη Ν.Δ., μόλις ελάχιστα 24ωρα μετά την ανάδειξη του ακραιφνούς νεοφιλελεύθερου στην ηγεσία της, να θέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το λεγόμενο ψυχολογικό όριο του 20%, να πετάξουν εκτός Βουλής τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί προφανώς έτσι τους βολεύει, και να προεξοφλήσουν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού! Με το αζημίωτο, προφανώς. Με τους όποιους κανόνες δεοντολογίας γραμμένους στα «παλιά τους τα παπούτσια», καταφανώς. Ο σκοπός τους αγιάζει τα μέσα!

Οι δύο εταιρείες δημοσκοπήσεων συνεχίζουν να κάνουν ό,τι έκαναν παραμονές του ιστορικού δημοψηφίσματος, όταν έδιναν συντριπτικό προβάδισμα στο «Ναι», και στη συνέχεια, κατά την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου, όταν εμφάνιζαν σταθερά τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εκτός Βουλής, για να διαψευστούν παταγωδώς.

Επείγει να τεθούν άμεσα κανόνες διαφάνειας που θα διασφαλίζουν το αξιόπιστο και την επιστημονική εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων, προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα συνειδητής παραπλάνησης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης και να πάψουν να αποτελούν όπλο στα χέρια πολιτικών ή άλλων συμφερόντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: