slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ


Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του Κόμματος ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.Δύο αντιπροέδρους περιλαμβάνει το οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στην εποχή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως αναμενόταν ο νέος πρόεδρος της παράταξης όρισε στη θέση του πρώτου αντιπροέδρου τον Κωστή Χατζηδάκη και στη θέση του δεύτερου τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Με αυτό τον τρόπο ο κ. Μητσοτάκης κάνει άνοιγμα σε όλους τους χώρους της Νέας Δημοκρατίας και δείχνει πως κανένα πρόσωπο που έχει διάθεση να δουλέψει δεν πρόκειται να μείνει αναξιοποίητο.

Αρμοδιότητα του κ. Χατζηδάκης είναι η σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος τομέα στον οποίο ο κ. Μητσοτάκης δίνει ιδιαίτερη έμφαση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αρκείται στο να απορρίπτει τις κυβερνητικές προτάσεις αλλά θέλει να καταστήσει σαφές πως η Νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα και μπορεί και πάλι να αναρριχηθεί στην εξουσία όταν γίνουν εκλογές.  Από την άλλη ο κ. Γεωργιάδης αναλαμβάνει αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου θέση για την οποία κρίθηκε κατάλληλος με δεδομένο πως έχει διατελέσει και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: