slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με καμένα υλικά δεν στήνεις μαϊμού ειδήσεις, κύριε Πρόεδρε

Και ενώ αυτή την εβδομάδα είχαμε ακόμη μία πανηγυρική δικαίωση του Κώστα Καραμανλή, μετά την εισαγγελική πρόταση, όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση Βατοπεδίου που σημάδεψε τις εκλογές του 2009, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος όλοι θυμόμαστε τη στάση του τότε, αλλά και συνολικά την βρώμικη στάση που κράτησε απέναντι στον Κώστα Καραμανλή εκείνη την περίοδο, μια στάση που δικαίως του προσέδωσε το προσωνύμιο του Εφιάλτη, ο Νίκος Χατζηνικολάου λοιπόν στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας του, δεν βρήκε να πει ούτε δυο λόγια για τη δικαίωση του πρώην πρωθυπουργού.
Αντίθετα, επικαλούμενος αδιευκρίνιστες πηγές, ξέρετε, απ΄αυτές που του επιτρέπει να επικαλείται η δημοσιογραφική του ιδιότητα και που του δίνει το δικαίωμα να μην τις κατονομάζει και που όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν, μας λέει πως ο Κώστας Καραμανλής εκμυστηρεύεται στους συνομιλητές του ότι δεν βλέπει εκλογές.
Το ζήτημα όμως είναι πως σήμερα, εκλογές δεν θέλουν και γι΄αυτό δεν τις βλέπουν μπροστά τους, μόνο ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Γιώργος Κουρής.
Η πλειοψηφία όμως του ελληνικού λαού, θέλει να απαλλαγεί απ΄αυτή την εκτρωματική συγκυβέρνηση, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται εκτεθειμένος από την ιδεολογική ανακολουθία του.
Για τους δικούς του λόγους ο καθένας, που κάπου στο βάθος είναι κοινοί, Παυλόπουλος και Κουρής το παλεύουν με νύχια και με δόντια να δώσουν ανάσες σε μία κυβέρνηση που μόνο κακό κάνει η παραμονή της στην εξουσία.
Βλέπουμε λοιπόν και τον ''έγκριτο'' δημοσιογράφο να μπαίνει κι αυτός για τα καλά στο παιχνίδι του Παυλοπουλοκουρείου.
Και μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που τα παπαγαλάκια της προεδρίας, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να αναπαράγουν το δημοσίευμα της Real news.
Σα να την περίμεναν, ένα πράγμα.
Το θέμα όμως είναι, πως ακόμα και αν θέλεις να περάσεις μια είδηση μαϊμού, θα πρέπει να ξέρεις και να τη στήσεις.
Και εδώ δυστυχώς, αυτή τη φορά το πράγμα έγινε πολύ βεβιασμένα και δεν έπεισε.
Άλλωστε πέρασαν και οι εποχές που ο Κουρής και ο Χατζηνικολάου έπειθαν τον κόσμο.
Και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτεθούν.
Όλοι τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: