Διάψευση ανακριβούς ανάρτησης
Η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί γεύματος της Περιφερειάρχη Αττικής σε εστιατόριο στα Νότια Προάστια. Ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα τέτοιου είδους διαστρεβλωτικές αναρτήσεις.
Άνθρακας ο θησαυρός, καθώς τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Πρόκειται για γεύμα εργασίας που παρέθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Ένωση Κρέατος, ενόψει συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2016 την προηγούμενη της διεξαγωγής της 2ης Επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα «Υγιεινή στα σφαγεία – Συντήρηση και μεταφορά σφαγείων» με σκοπό την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κρέατος. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της αρμόδιας Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) και με τη στήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχανικών Σφαγείων – Κρέατος (ΠΣΒΣ-Κ), του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ) και της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου.
Στο γεύμα εργασίας η Περιφέρεια Αττικής εκπροσωπήθηκε από την Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής Πειραιά. Πολιτικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας δεν παρίστατο λόγω συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Παρευρέθηκαν συνολικά περίπου 50 σύνεδροι, στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέλη του ΔΣ της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Κρέατος και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρωτοβουλίας ανέρχεται σε 725,81€ πλέον ΦΠΑ 24% και η εντολή πληρωμής είναι αναρτημένη στο Πρόγραμμα Διαύγεια. Η πρωτοβουλία καλύφθηκε με πόρους από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, καθώς συνάδει απόλυτα με τους σκοπούς του.
Βασικός στόχος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Κρέατος είναι η ανάπτυξη κάθε δραστηριότητας που θα συμβάλλει στην ορθότερη εκτίμηση της κατάστασης της αγοράς του κρέατος, καθώς και στη διατήρηση και ανάπτυξη όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων του κλάδου.
Τόσο ο κλάδος του κρέατος όσο και των τροφίμων γενικότερα αλλά και η προστασία των καταναλωτών είναι ψηλά στην ατζέντα του Υπουργείου και της Περιφέρειας Αττικής.
Άνθρακας ο θησαυρός, καθώς τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Πρόκειται για γεύμα εργασίας που παρέθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Ένωση Κρέατος, ενόψει συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2016 την προηγούμενη της διεξαγωγής της 2ης Επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα «Υγιεινή στα σφαγεία – Συντήρηση και μεταφορά σφαγείων» με σκοπό την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κρέατος. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της αρμόδιας Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) και με τη στήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχανικών Σφαγείων – Κρέατος (ΠΣΒΣ-Κ), του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ) και της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου.
Στο γεύμα εργασίας η Περιφέρεια Αττικής εκπροσωπήθηκε από την Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής Πειραιά. Πολιτικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας δεν παρίστατο λόγω συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Παρευρέθηκαν συνολικά περίπου 50 σύνεδροι, στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέλη του ΔΣ της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Κρέατος και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρωτοβουλίας ανέρχεται σε 725,81€ πλέον ΦΠΑ 24% και η εντολή πληρωμής είναι αναρτημένη στο Πρόγραμμα Διαύγεια. Η πρωτοβουλία καλύφθηκε με πόρους από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, καθώς συνάδει απόλυτα με τους σκοπούς του.
Βασικός στόχος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Κρέατος είναι η ανάπτυξη κάθε δραστηριότητας που θα συμβάλλει στην ορθότερη εκτίμηση της κατάστασης της αγοράς του κρέατος, καθώς και στη διατήρηση και ανάπτυξη όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων του κλάδου.
Τόσο ο κλάδος του κρέατος όσο και των τροφίμων γενικότερα αλλά και η προστασία των καταναλωτών είναι ψηλά στην ατζέντα του Υπουργείου και της Περιφέρειας Αττικής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου